Cagiva W8 125 - Brak linki prędkościomierza
• Strona 1 z 1
Cagiva W8 125 - Brak linki prędkościomierza
Witam wszystkich, od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Cagiva W8 2001r. Od kupna przejeździłem około 300km i zacząłem bawić się w stunt m.in. stawanie na koło, chyba licznikowi się to nie spodobało bo rozerwał mi linkę na strzępy przy ślimaku. Zwracam się do was z prośbą czy nie wiecie przypadkiem gdzie taką linkę można było by dostać ewentualnie z jakich innych modeli by pasowała np. Mito albo gdzie ją można kupić, ponieważ z tego co ja szukam na polskim rynku nie ma żadnej linki prędkościomierza.
Mogę podesłać fotkę jak ta linka mniej więcej wygląda i jej obudowa.
Mogę podesłać fotkę jak ta linka mniej więcej wygląda i jej obudowa.
- snakee15
- Świeżak
Jezeli masz linke rozerwana i element wchodzacy do slimaka to na pewno w Jankach pod Warszawa jest opcja dorobienia. Poszukaj w google bo nie pamietam nazwy. Ewetnualnie moze sa alternatywne zaklady.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
lub weź całą linke z wkładem, wyczysc
i zanieś do sklepu z chinszczyzną albo polskimi rometami simsonkami itp ( tylko że tych sklepów coraz mniej juz ) i niech ci cos dobiorą, często moze pasować z jakiejs WSKi czy innego rometa
albo chinskiego skuterka, nawet nie musisz dobierac idealnie pancerza aby wkład dopasować, na długość, i grubość wkładu. dobrze linke przesmarować i nie powinno sie z nią nic dziać. a za taką linke grosze zapłącisz w takim sklepie. na pewno taniej niz jakis oryginał sciągać

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
I tak też muszę zrobić, dziękuję za rady. Znalazłem linkę prędkościomierza właśnie do tego modelu we Włoszech koszt sprowadzenia to 120zł i po zdjęciach widać, że pancerz znacznie się różni od tego mojego, także mija się to z celem.
- snakee15
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 33 gości