Podniesienie kwalifikacji z A1 na A2.
• Strona 1 z 1
Podniesienie kwalifikacji z A1 na A2.
Witam
Wiem, że było już od groma tematów na temat podniesienia kwalifikacji z kat. A1 na A2.
Jednak mam małe pytanie, jutro chciałbym zapisać się na kurs, lecz w jednym z ośrodków przeczytali, że posiadając 2lata kat. A1 można podnieść kwalifikację.
Właśnie po tym pojawił się problem, mam dopiero rok kat. A1;/
Czy w moim przypadku będę miał podniesienie kwalifikacji czy po prostu cały kurs?
Nie znalazłem odpowiedzi na te pytanie, więc napisałem tutaj.
Przepraszam jeśli było gdzieś o tym napisane na forum, ale wszędzie znalazłem, że osoby posiadają A1 od 16 roku życia.
Wiem, że było już od groma tematów na temat podniesienia kwalifikacji z kat. A1 na A2.
Jednak mam małe pytanie, jutro chciałbym zapisać się na kurs, lecz w jednym z ośrodków przeczytali, że posiadając 2lata kat. A1 można podnieść kwalifikację.
Właśnie po tym pojawił się problem, mam dopiero rok kat. A1;/
Czy w moim przypadku będę miał podniesienie kwalifikacji czy po prostu cały kurs?
Nie znalazłem odpowiedzi na te pytanie, więc napisałem tutaj.
Przepraszam jeśli było gdzieś o tym napisane na forum, ale wszędzie znalazłem, że osoby posiadają A1 od 16 roku życia.
Shadow 125-->Kawasaki ER-5-->Suzuki SV650S--> Honda CBF 600NA
-
fasoliusz - Bywalec
Nawet nie zadales sobie trudu sprawdzenia co jest w pierwszych 10 tematach, tak trudno bylo ? MAsz temat, ale nie trzeba zaozyc nowy, o Ty jestes Kims extra i to ma sie tyczyc tylko Twojej specjalnej odsoby
a wystarczylo kliknac i wszystko jesne
viewtopic.php?t=90116

a wystarczylo kliknac i wszystko jesne
viewtopic.php?t=90116

- Harakiri 7
- Bywalec
Z tego co wywnioskowałem to będę miał zwykły kurs, czyli 1500PLN, a nie 500, ale jutro sie upewnię.
Gdybym czytał wszystkie tematy gdzie jest coś na temat A1 i A2 to nigdy bym nie dotarł do tego konkretnego...
I tak na marginesie to wyluzuj trochę bo widzę, że emocje przez Twoją pisownie przemawiają.
Dobra mod. możesz kasować, po co trzymać temat który był poruszany tyle razy...
Gdybym czytał wszystkie tematy gdzie jest coś na temat A1 i A2 to nigdy bym nie dotarł do tego konkretnego...
I tak na marginesie to wyluzuj trochę bo widzę, że emocje przez Twoją pisownie przemawiają.
Dobra mod. możesz kasować, po co trzymać temat który był poruszany tyle razy...
-
fasoliusz - Bywalec
@ fasoliusz
musisz zrobić pełen kurs.
@Harakiri
wluzuj z komentarzami, ostrzegam po raz ostatni.
musisz zrobić pełen kurs.
@Harakiri
wluzuj z komentarzami, ostrzegam po raz ostatni.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
madcap
Jesteś w błędzie, nie robię pełnego kursu tylko skrócony jak to kolega wyżej napisał, czyli 10godzin. Wiem to z samego WORD'u jak i ze szkoły jazdy, jednak dzięki za zainteresowanie, a nie zgnojenie za to, że niby kolejny temat:)
Jesteś w błędzie, nie robię pełnego kursu tylko skrócony jak to kolega wyżej napisał, czyli 10godzin. Wiem to z samego WORD'u jak i ze szkoły jazdy, jednak dzięki za zainteresowanie, a nie zgnojenie za to, że niby kolejny temat:)
-
fasoliusz - Bywalec
fasolisz napiszę precyzyjniej, zreszta wielokroć pisalem, więc mniemałem, ze tak lapidarny zapis z mojej strony wystarczy.
1. nie masz teorii podwyższając kategorię z A1 na A2 lub z A2 na A;
2. obowiązujący zapis w starym rozporządzeniu dotyczącym szkolenia i egzaminowania o tym, ze kurs w zakresie części praktycznej skraca się o 10 godzin (przy wymaganych min. 20) został w nowym rozporządzeniu z 14 września 2012 utrzymany.
dla mnie poniewż temat jest wałkowany nie wiem przez ile lat, jest to jednoznaczne z pełnym kursem (podwyższającym).
1. nie masz teorii podwyższając kategorię z A1 na A2 lub z A2 na A;
2. obowiązujący zapis w starym rozporządzeniu dotyczącym szkolenia i egzaminowania o tym, ze kurs w zakresie części praktycznej skraca się o 10 godzin (przy wymaganych min. 20) został w nowym rozporządzeniu z 14 września 2012 utrzymany.
dla mnie poniewż temat jest wałkowany nie wiem przez ile lat, jest to jednoznaczne z pełnym kursem (podwyższającym).
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość