Nie wiem jakiego Cross-a w 4 suw kupić...
• Strona 1 z 1
Nie wiem jakiego Cross-a w 4 suw kupić...
Witam, mam problem z kupnem motoru (do 6.5 tyś) nie wiem jaką markę wybrać z pośród Kawasaki Kxf 250,Honda Crf 250,Suzuki Rmz 250, Yamaha Yzf 250 . Rzecz w tym dokładnie chce się dowiedzieć czy kawasaki są naprawdę beznadziejnymi motorami bo jakoś nie chce mi sie w to wierzyć po tym co czytam , bo ludzie którzy jeżdżą motorami z tej marki chwalą ją, znowu chce się dowiedzieć czy Suzuki są dobre. W pytaniu logiczne ze najlepszy była by Crf-wka ale nie ma żadnej ciekawej w moim regionie. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam. Dodam że jak narazie amotor ale już w tym sezonie chce zacząć troche latać.
- jarekkuki
- Świeżak
nie ma lepsza gorsza, są jedynie lepsze i gorsze egzemplarze. bedzie obojętne co kupisz czy to suzuki czy yamaha czy honda - obojętne. to wszystko praktycznie to samo. podobne koszta eksploatacji, podobna moc osiągi i prowadzenie. jednak za 6500 ciezko bedzie o super zdrowy sprzęt... a stare dorzniete 4takty lubią sie posypać 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości