[KTM] KTM EXC 2014 - endurowy zawrót głowy
• Strona 1 z 1
[KTM] KTM EXC 2014 - endurowy zawrót głowy
Dyskusja na temat: KTM EXC 2014 - endurowy zawrót głowy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
KTM EXC 2014 - endurowy zawrót głowy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
KTM EXC 2014 - endurowy zawrót głowy
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Nie kumam... Mam zamiar kupić EXC SIX DAYS 125 2014 model w lipcu. Prosta strzała - kupować za 31 patyków czy sie nie opłaca ? Jednak jakies zmiany są, a czekać na kolejne moto rok...
Jak uważacie ?<br><hr>GOŚĆ

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wiesz, jeśli Cię stać na nowe moto za "31 patyków", to po prostu kupuj - nie zastanawiaj się. Co do samego KTMa, to wnioskując z ich cyklu wydawniczego, jeśli w tym roku są nowe modele endurowe, to w przyszłym będą nowe crossowe - więc nie musisz się martwić, że w przyszłym roku dwusuwy będą rewolucyjne, bo pewnie zmienią tylko okleinę. Ja osobiście, posiadając gotówkę, postarałbym się poszukać zeszłorocznego modelu po sieciach dealerskich - zawsze to kilka tysięcy złotych do przodu, za motocykl prawie idealnie taki sam jak w zeszłym roku. <br><hr>Michał MikulskiKomentatorzy napisał(a):Nie kumam... Mam zamiar kupić EXC SIX DAYS 125 2014 model w lipcu. Prosta strzała - kupować za 31 patyków czy sie nie opłaca ? Jednak jakies zmiany są, a czekać na kolejne moto rok...Jak uważacie ?<br><hr>GOŚĆ<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dzięki za informację. Nie ma już six"daysów bo dzwoniłem. W lipcu zamawiam Six daysa, dzięki wielkie. Pozdrawiam !Komentatorzy napisał(a):Nie kumam... Mam zamiar kupić EXC SIX DAYS 125 2014 model w lipcu. Prosta strzała - kupować za 31 patyków czy sie nie opłaca ? Jednak jakies zmiany są, a czekać na kolejne moto rok...Jak uważacie ?<br><hr>GOŚĆ<br>
Komentatorzy napisał(a):Wiesz, jeśli Cię stać na nowe moto za "31 patyków", to po prostu kupuj - nie zastanawiaj się. Co do samego KTMa, to wnioskując z ich cyklu wydawniczego, jeśli w tym roku są nowe modele endurowe, to w przyszłym będą nowe crossowe - więc nie musisz się martwić, że w przyszłym roku dwusuwy będą rewolucyjne, bo pewnie zmienią tylko okleinę. Ja osobiście, posiadając gotówkę, postarałbym się poszukać zeszłorocznego modelu po sieciach dealerskich - zawsze to kilka tysięcy złotych do przodu, za motocykl prawie idealnie taki sam jak w zeszłym roku. <br><hr>Michał Mikulski<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeszcze jedno pytanie. Jak to jest z rejestracja tego exc 125 na A1 ? Czytałem na necie że ma wpisane 6 czy 8 kw, a inni piszą że trzeba dławić... Jaka jest prawda co do tego ? Da to radę zarejestrować bezproblemowo ?<br><hr>GOŚĆ
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości