Honda NX250 1991r. Jakie pierscienie, problem z tlokiem
• Strona 1 z 1
Honda NX250 1991r. Jakie pierscienie, problem z tlokiem
Hej,
Właśnie kupiłem honda nx250 1991r, ładny motor za dobre pieniądze, niestety po wizycie w serwisie okazało sie ze bierze olej i dymi na biało.
Remont silnika niezbędny
Od kilku dni szukam tloka i pierścieni i nigdzie nie moge znaleźć ? Wie ktoś moze gdzie mozna dostać do niego tlok, w normalnej cenie
Oraz jakie są dokladne wymiary pierścieni ?
Moze ktos dorabial sobie pierscienie i moze polecić ?
Dzięki
Mike
Właśnie kupiłem honda nx250 1991r, ładny motor za dobre pieniądze, niestety po wizycie w serwisie okazało sie ze bierze olej i dymi na biało.
Remont silnika niezbędny
Od kilku dni szukam tloka i pierścieni i nigdzie nie moge znaleźć ? Wie ktoś moze gdzie mozna dostać do niego tlok, w normalnej cenie
Oraz jakie są dokladne wymiary pierścieni ?
Moze ktos dorabial sobie pierscienie i moze polecić ?
Dzięki
Mike
- mikeen
- Świeżak
Dorabiane pierścienie do moto to możesz sobie jedynie na ścianie powiesić. Bardzo bym się zdziwił gdybyś dostał do tego nadwymiarowy tłok w "normalnej" cenie.
Skąd pewność że tłok i pierścienie są do wymiany? A jeśli to to nie wsk, za cholerę się nie opłaci tego robić.
Skąd pewność że tłok i pierścienie są do wymiany? A jeśli to to nie wsk, za cholerę się nie opłaci tego robić.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Tak mocno dymi na biało ze odpalam go dopiero jak z garażu podziemnego wyprowadze :p
Olej na dolewke jakaś przeżyje, tylko zeby tak nie dymil.
Remont mam za free tylko części : tlok a przynajmniej same pierscienie muszę kupic
Olej na dolewke jakaś przeżyje, tylko zeby tak nie dymil.
Remont mam za free tylko części : tlok a przynajmniej same pierscienie muszę kupic
- mikeen
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości