prosze o pomoc...
• Strona 1 z 1
prosze o pomoc...
witam zamierzam w przyszlym roku isc na kurs na kat A i kupic motor..zacząłem więc dużo czytać na ten temat i mam prośbę : proszę , jeżeli znacie, o podanie jakiś dobrych szkół na śląsku..oraz osób, które mgłyby mi pomoć kupić dobry motor
z góry wielkie dzieki...pozdrawiam

- woocash
- Świeżak
Re: prosze o pomoc...
woocash napisał(a):..oraz osób, które mgłyby mi pomoć kupić dobry motorz góry wielkie dzieki...pozdrawiam
yyy...obawiam sie kolego woocash, ze z tym podejściem nie masz czego szukać wśród motocyklistów...siedź ty se w domu i komiksy czytaj dalej albo... zmien podejście i weź się do roboty.
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
...
widze ze tu wszyscy urodzili sie geniuszami....buahahahahaha...ciekawe co wyscie pisali jak byliscie na moim etapie...a widze ze dobrych szkol na slaku to nikt nie zna...bo po co komu szkola jak sie rodzi geniuszem buahahaha....dzieki ,,,a pytanie jak aktualne tak aktualne..bo nikt nie zna dalej odpowiedzi
- woocash
- Świeżak
znajdz sobie szkoly jakie sa w ksiazce telefonicznej a pozniej pojezdzij albo w internecie poszukaj ludzi ktorzy tam uczeszczaja lub uczeszczali a do motoru to juz inna sprawa najlepiej zaczep jakiegos motocykliste sasiada lub dalszego sasiada napewno ktos sie znajdzie
- djmuro
- Świeżak
A czego ty oczekiwałeś? Że tu sami sponsorzy siedzą i czekają na takich jak Ty? Chłopie, praca, oszczędzanie i będziesz miał na moto. Co do szkół: nic Ci nie powiem, nie znam żadnej szkoły z Twojego rejonu.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Terror, watpie zeby on szukał sponsora na motor. Czytanie ze zrozumieniem sie kłania 

...:::Surf Maniac:::...
- Surf Maniac
- Świeżak
^^ wlasnie tak rozumiem te słowa
żeby ktoś mu doradził co ma wybrać, żeby syfu nie kupic 

...:::Surf Maniac:::...
- Surf Maniac
- Świeżak
dzieki eloziom ...jedyny tutaj chyba co kuma czacze reszta to raczej same madrale...
a i tak dalej nie wiem gdzie warto sie uczyc...slyszalem na razie o szkole Lanette w gliwicach...chyba jedyna ktora ma 500tke ...
gdyby ktos cos wiedzial to dajcie znac...dzieki

- woocash
- Świeżak
uczyć się powinieneś na tym na czym bedziesz zdawał a zdawał bedziesz na dychawicznej 250tce....chyba, ze szukasz szkoły w której polatasz sobie jakimś dobrym sprzetem..w Białymstoku gość daje CBR600-zapraszam. Pomóc kupić motor...narazie kolega nie sprecyzował więc kazdy rozumie to jak ma na to ochotę-jak sprecyzuje to może poznamy rabek tajemnicy, który kryje to pytanie (woocash zmień ksywe na DaVinci;).
A reszta....nie robić offtopu znowu, bo to mnie już chyba najbardziej drażni na forum:/
A reszta....nie robić offtopu znowu, bo to mnie już chyba najbardziej drażni na forum:/
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
wiec co do szkoly to czytalem ze ponoc dobrze jest pojezdzic rowniez na jakim mocniejszym sprzecie..bo to zawsze nowe doswiadczenia...a co do motoru to poszuuje czagos max600 do rekreacji...zadne szalenstwa...i w tym mmencit to kieruje sie przede wsysztkim wygladem i marka...i na razie wygrywa Yamaha yzf r6 . .. z bodajze 2002 roku..chce kupic motor do 20.000 komplet Ze sprzetem
...wiec jesli macie jakies uwagi to slucham...

- woocash
- Świeżak
woocash napisał(a):dobrze jest pojezdzic rowniez na jakim mocniejszym sprzecie..bo to zawsze nowe doswiadczenia...a co do motoru to poszuuje czagos max600 do rekreacji...zadne szalenstwa...i w tym mmencit to kieruje sie przede wsysztkim wygladem i marka...i na razie wygrywa Yamaha yzf r6 . .. z bodajze 2002 roku..chce kupic motor do 20.000 komplet Ze sprzetem...wiec jesli macie jakies uwagi to slucham...
sześćsetka, R6, do rekreacji, żadne szaleństwa, 2sek z kawałkiem do setki, "żadne szaleństwa", typowa rekreacja, hehe

1. Romet ogar 200 (1989r.)
2. Kawasaki gpz 500s (1994r.)
3. Honda cbr600 F4i sport (2001r.)
4. Suzuki GSX-650F - nówka sztuka na dotarciu
...FJR1300 - my dream (może jak się zestarzeję...)
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać
2. Kawasaki gpz 500s (1994r.)
3. Honda cbr600 F4i sport (2001r.)
4. Suzuki GSX-650F - nówka sztuka na dotarciu
...FJR1300 - my dream (może jak się zestarzeję...)
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać

-
xatt - Świeżak
polskie społeczeństwo na duże problemy z myśleniem
co widać po ostanich wyborach
odnoszÄ…c do tego forum nie dziwiÄ… mnie wcale pytania:
co mam kupić na pierwszy motocykl?
więc xatt masz całkowitą rację, ale i tak nikt sobie nie weźmie tego do serca
co widać po ostanich wyborach
odnoszÄ…c do tego forum nie dziwiÄ… mnie wcale pytania:
co mam kupić na pierwszy motocykl?
więc xatt masz całkowitą rację, ale i tak nikt sobie nie weźmie tego do serca

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości