Honda Magna VF750 84r co myślicie o tym moto
			 • Strona 1 z 1

Honda Magna VF750 84r co myślicie o tym moto
Witam. wiem że podobny  temat już był poruszany na forum, ale dotyczyło to nowszego modelu. Od razu dodam że ten motocykl to koszt około 5000zł (sprowadzony własnie z Holandii) Rozpatrywałem tez Aprilie Pegaso z silnikiem Rotaxa, ale to jadnak nie to co Madzia. Dodam że mam 180cm wzrostu. Jakie jest wasze zdanie na temat tego moto? Proszę o radę

- rigormortis
- Świeżak
- 

Black-Ghost
- VIP Åšcigacz.pl
Sykopson napisał(a):B-G to jest japońskie V2 w chopperku, to się nie starzeje i przeżyje Twoją dychę
Toż normalnie cud techniki
 Nie pisz bzdur wszystko się starzeje. Znajome ci jest takie pojęcie jak zmęczenie materiału?
 Nie pisz bzdur wszystko się starzeje. Znajome ci jest takie pojęcie jak zmęczenie materiału?"ZX-10R" Ninja 2008  | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
			- 

Black-Ghost
- VIP Åšcigacz.pl
Uczono mnie o tym stąd wiem że taki motocykl to już skarbonka 

"ZX-10R" Ninja 2008  | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
			- 

Black-Ghost
- VIP Åšcigacz.pl
A Tobie takie pojęcie jak przenośnia. U Ciebie na ta samą pojemność przypada prawie 2 razy większa moc niż w takiej Magnie i Twój motocykl jest przeznaczony i zapewne też używany w dużo bardziej ekstremalny sposób, więc myślę że Twój materiał szybciej się zmęczy, to miałem na myśli ale kłócił się nie będę  

A to tego nie wiedziałem

Invi napisał(a):V4...
A to tego nie wiedziałem

Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
			Suzuki SV650 S jest
- 

Sykopson
- Stały bywalec
Hmmm czyli jedny słowem trzeba mieć spory zapas kaski na takiego choperka:( . To może coś polecicie za podobną kaskę o podobnych gabarytach? Tak jak pisałem wyżej rozpatrywałem też Pegaso z 94r ponoć zamontowany tam silnik jest dośc bezawaryjny (Rotax).... ale to nie choperek:( tylko coś jak soft enduro.....

- rigormortis
- Świeżak
Usunąłem twój 2 post bo nie piszemy jeden pod drugim (Regulamin) a po drugie od oceny ogłoszeń jest inny dział na forum  Ogarnij jakiegoś innego taniego chopperka ale staraj się zawsze kupować jak najświeższe moto
 Ogarnij jakiegoś innego taniego chopperka ale staraj się zawsze kupować jak najświeższe moto 
				 Ogarnij jakiegoś innego taniego chopperka ale staraj się zawsze kupować jak najświeższe moto
"ZX-10R" Ninja 2008  | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
			- 

Black-Ghost
- VIP Åšcigacz.pl
Ta... nie ważne że złom, ważne że ma 27, a nie 28 lat...
Magna jest dosyć wymagająca, raczej nie ma sensu się za nią brać nie posiadając sporego ogarnięcia w mechanice jaki i w technice jazdy.
Jeśli chcesz starego bezawaryjnego czopka za małe pieniądze którym jazda nie wymaga jakichś wilekich umiejętności to weź se jakiegoś starego shadowa 750 Oczywiście coś w stylu pegaso to dla mnie dużo fajniejsze moto, ale to kwestia gustu, no i ona raczej mocniej dostawała od czopka, a swoje lata ma więc trzeba mocno uważać przy zakupie.
 Oczywiście coś w stylu pegaso to dla mnie dużo fajniejsze moto, ale to kwestia gustu, no i ona raczej mocniej dostawała od czopka, a swoje lata ma więc trzeba mocno uważać przy zakupie.

Magna jest dosyć wymagająca, raczej nie ma sensu się za nią brać nie posiadając sporego ogarnięcia w mechanice jaki i w technice jazdy.
Jeśli chcesz starego bezawaryjnego czopka za małe pieniądze którym jazda nie wymaga jakichś wilekich umiejętności to weź se jakiegoś starego shadowa 750
 Oczywiście coś w stylu pegaso to dla mnie dużo fajniejsze moto, ale to kwestia gustu, no i ona raczej mocniej dostawała od czopka, a swoje lata ma więc trzeba mocno uważać przy zakupie.
 Oczywiście coś w stylu pegaso to dla mnie dużo fajniejsze moto, ale to kwestia gustu, no i ona raczej mocniej dostawała od czopka, a swoje lata ma więc trzeba mocno uważać przy zakupie.- 

Invi
- VIP Åšcigacz.pl
			 • Strona 1 z 1

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości