Motocykl bez ważnego OC.
• Strona 1 z 1
Motocykl bez ważnego OC.
Witam zakupiłem dzisiaj motocykl. Niestety były właściciel nie opłacał od 5 miesięcy OC.
Mam do was pytanie:
Czy moge teraz wykupić OC na siebię przed przerejestrowaniem motocykla a następnie po rejestracji zmienić dane w polisie. Oraz czy ja nie poniosę jakiś konsewancji z powodu nie oplacania OC przez byłego właściciela? Jak najlepiej rozwiązać teraz tą sytułację?
Mam do was pytanie:
Czy moge teraz wykupić OC na siebię przed przerejestrowaniem motocykla a następnie po rejestracji zmienić dane w polisie. Oraz czy ja nie poniosę jakiś konsewancji z powodu nie oplacania OC przez byłego właściciela? Jak najlepiej rozwiązać teraz tą sytułację?
- tp1234
- Świeżak
gdybyś poszukał, to byś nie pytał.
wykup OC. OC zawierasz z terminem zakupu i to jak najszybciej. dane zawsze można zmienić.
tym bardziej, że do zawarcia umowy będzie potrzebny nr VIN.
Kara za nieopłacone OC wnoszona do UFG przez poprzedniego właściciela to jego problem, nie Twój.
temat zamykam
wykup OC. OC zawierasz z terminem zakupu i to jak najszybciej. dane zawsze można zmienić.
tym bardziej, że do zawarcia umowy będzie potrzebny nr VIN.
Kara za nieopłacone OC wnoszona do UFG przez poprzedniego właściciela to jego problem, nie Twój.
temat zamykam
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości