Yamaha dt 125 - Co dalej ?
• Strona 1 z 1
Yamaha dt 125 - Co dalej ?
Witam
Od 1 roku jestem szczęśliwym posiadaczem Yamahy dt 125 tenere z 1994 roku. Jak na razie moto w zupełności mi wystarcza, nawet jeszcze nie do końca go opanowałem ze względu na duża przerwę spowodowaną długą zimą. Jednak lubie myśleć przyszłościowo i zamierzam na przyszły sezon (2014) zakupić nową offroadową sprzęcik. Moje propozycje:
-Yamaha ttr 600 2002r.
-KTM exc 525 2005r.
-Honda xr 650 2003r.
Czy moglibyście mi doradzić który z tych motocykli będzie najlepszym wyborem?
Chodzi mi głównie o to, jak każde z tych moto sprawdza się w terenie oraz o koszty eksploatacji, spalanie itp.
Motocykl będzie głownie używany w krótkie piątkowe wypady do pobliskiego lasu jak i na długie sobotnie wyprawy po ok. 300-350 km.
Z góry dziękuje,
Od 1 roku jestem szczęśliwym posiadaczem Yamahy dt 125 tenere z 1994 roku. Jak na razie moto w zupełności mi wystarcza, nawet jeszcze nie do końca go opanowałem ze względu na duża przerwę spowodowaną długą zimą. Jednak lubie myśleć przyszłościowo i zamierzam na przyszły sezon (2014) zakupić nową offroadową sprzęcik. Moje propozycje:
-Yamaha ttr 600 2002r.
-KTM exc 525 2005r.
-Honda xr 650 2003r.
Czy moglibyście mi doradzić który z tych motocykli będzie najlepszym wyborem?
Chodzi mi głównie o to, jak każde z tych moto sprawdza się w terenie oraz o koszty eksploatacji, spalanie itp.
Motocykl będzie głownie używany w krótkie piątkowe wypady do pobliskiego lasu jak i na długie sobotnie wyprawy po ok. 300-350 km.
Z góry dziękuje,
- domino107735
- Świeżak
kazdy jest dobry, EXC bedzie tutaj najbardziej usportowionym moto, najlzejszy, stosunkowo najmocniejszy i najdroższy we wszystkim. XR jest za ktmem , ttr technicznie wypada troszke gorzej. po lesie mozna smiało i XRka ganiać, jak nie potrzebujesz super mocnego silnika i osiągów do scigania się, to troche bez sensu ładować się w typową wyczynówke i iść w wysokie koszta. dlatego XR jest ciekawą opcja, zwłaszczaj ak chcesz na prawde duze przebiegi robic.
na przyszłość tematy powieszone - jaki moto kupic i tym podobne, zgodnie z regulaminem zamykam
na przyszłość tematy powieszone - jaki moto kupic i tym podobne, zgodnie z regulaminem zamykam
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości