[turystyka] Europa na motocyklu - w poszukiwaniu...
• Strona 1 z 1
[turystyka] Europa na motocyklu - w poszukiwaniu...
Dyskusja na temat: Europa na motocyklu - w poszukiwaniu marzeń
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Europa na motocyklu - w poszukiwaniu marzeń
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Europa na motocyklu - w poszukiwaniu marzeń
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Za kare jedzie ze mnÄ… po serpentynach 20km/h"
widzę, że paniusia nie była jedynym chamem na drodze tego dnia........<br><hr>szatan667
widzę, że paniusia nie była jedynym chamem na drodze tego dnia........<br><hr>szatan667
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jest tak!Wsiadam na motocykl,jadę kawałek i sprawdzam,na ile moje odczucia są zdrewniałe.Zmieniaja
ą się jak zobaczę kawałek szosy
przed sobą,przypomnę o trochę młodszych latach i jest to.Nirwana czy jak to sie nazywa.Zawsze chciałem pojeździć bocznymi drogami we Francji,może dalej.Niestety czas jest nieubłagalny.Mogę sobie pomarzyć.Helo helo śmiałkom:)<br><hr>roman
ą się jak zobaczę kawałek szosy
przed sobą,przypomnę o trochę młodszych latach i jest to.Nirwana czy jak to sie nazywa.Zawsze chciałem pojeździć bocznymi drogami we Francji,może dalej.Niestety czas jest nieubłagalny.Mogę sobie pomarzyć.Helo helo śmiałkom:)<br><hr>roman
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak sobie myślę - jak ci ludzie to robią? Chcąc jechać tylko do Niemiec do krewnych musiałbym przeznaczyć ok 850zł na dojazd,drugie tyle na powrót.A ile na miejscu ? Mam na myśli tylko paliwo i licząc spalanie przy spokojnej jeździe...Niestety takie wyjazdy przy obecnych cenach paliwa i zarobkach nie są proste i przynajmniej dla mnie pozostaną w sferze marzeń .Wolę te pieniądze przeznaczyć na jazdę przez cały sezon w koło komina bo nie potrzebuję ich wydać jednorazowo i nie muszę zabierać z wypłaty ...
<br><hr>marian65

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I słusznie.Ja się zastanawiam jak można jednocześnie mieć i pieniądze i wolny czas.<br><hr>xKomentatorzy napisał(a):Tak sobie myślę - jak ci ludzie to robią? Chcąc jechać tylko do Niemiec do krewnych musiałbym przeznaczyć ok 850zł na dojazd,drugie tyle na powrót.A ile na miejscu ? Mam na myśli tylko paliwo i licząc spalanie przy spokojnej jeździe...Niestety takie wyjazdy przy obecnych cenach paliwa i zarobkach nie są proste i przynajmniej dla mnie pozostaną w sferze marzeń .Wolę te pieniądze przeznaczyć na jazdę przez cały sezon w koło komina bo nie potrzebuję ich wydać jednorazowo i nie muszę zabierać z wypłaty ...<br><hr>marian65<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zmieniasz silnik na diesla i na rzepakowym taniocha! hehe cala europe przelecisz za 500zl od Mc a do Mc a olej z frytek za free<br><hr>tt
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No jak normalnie tyrasz za granica i odkładasz , nie mając rodziny mieszkając z rodzicami w młodym wieku spokojnie da radeKomentatorzy napisał(a):Tak sobie myślę - jak ci ludzie to robią? Chcąc jechać tylko do Niemiec do krewnych musiałbym przeznaczyć ok 850zł na dojazd,drugie tyle na powrót.A ile na miejscu ? Mam na myśli tylko paliwo i licząc spalanie przy spokojnej jeździe...Niestety takie wyjazdy przy obecnych cenach paliwa i zarobkach nie są proste i przynajmniej dla mnie pozostaną w sferze marzeń .Wolę te pieniądze przeznaczyć na jazdę przez cały sezon w koło komina bo nie potrzebuję ich wydać jednorazowo i nie muszę zabierać z wypłaty ...<br><hr>marian65<br>
Komentatorzy napisał(a):I słusznie.Ja się zastanawiam jak można jednocześnie mieć i pieniądze i wolny czas.<br><hr>x<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kolego a na jaki silnik Ty zmieniłeś ? Z Ursusa C-330...Tutaj nie śmiać się trzeba lecz płakać. Czuję że w tym sezonie nawet fuchy nie pomogą by zatankować dwa motocykle i skuterkiem przyjdzie jeździć ...<br><hr>marian65Komentatorzy napisał(a):Zmieniasz silnik na diesla i na rzepakowym taniocha! hehe cala europe przelecisz za 500zl od Mc a do Mc a olej z frytek za free<br><hr>tt <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zastanawiam siÄ™ nad twoim nocowaniem
Nie bałeś się nocować w jakiś przypizdówkach lub innych miejscach? Mam na myśli miejsca w sumie dzikie <br><hr>Shov

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale co zobaczył to jego.Komentatorzy napisał(a):Tak sobie myślę - jak ci ludzie to robią? Chcąc jechać tylko do Niemiec do krewnych musiałbym przeznaczyć ok 850zł na dojazd,drugie tyle na powrót.A ile na miejscu ? Mam na myśli tylko paliwo i licząc spalanie przy spokojnej jeździe...Niestety takie wyjazdy przy obecnych cenach paliwa i zarobkach nie są proste i przynajmniej dla mnie pozostaną w sferze marzeń .Wolę te pieniądze przeznaczyć na jazdę przez cały sezon w koło komina bo nie potrzebuję ich wydać jednorazowo i nie muszę zabierać z wypłaty ...<br><hr>marian65<br>
Wiele ludzi kupuje pełno różnych niepotrzebnych gadżetów, do tego biorą kredyty aby pochwalić się przed kolegami z pracy nowym iphonem, motem, czy autem - to nic dziwnego że potem 'nie ma'.<br><hr>chrupq
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość