Kask do 750 zł
• Strona 1 z 1
Kask do 750 zł
Witam.
Chcę kupić kask szczękowy. Myślałem o Shark S900. Nie ukrywam że koszt również ma znaczenie tak więc nie chcę przekroczyć 750 zł. Bardzo bym prosił o jakąś radę, szczególnie że będzie to mój pierwszy kask i nie do końca jeszcze się orientuję co powinienem wybrać. Przejrzałem już dość sporo postów i mam mentlik w głowie. Prosiłbym o konkretne odpowiedzi. Zależy mi żeby kask był dość cichy i posiadał blendę przeciwsłoneczną. Oczywiście bezpieczny ale również ciekawe malowanie byłoby wskazane
Będę wdzięczny za wszelką pomoc.
Pozdrawiam
Sebastian
Chcę kupić kask szczękowy. Myślałem o Shark S900. Nie ukrywam że koszt również ma znaczenie tak więc nie chcę przekroczyć 750 zł. Bardzo bym prosił o jakąś radę, szczególnie że będzie to mój pierwszy kask i nie do końca jeszcze się orientuję co powinienem wybrać. Przejrzałem już dość sporo postów i mam mentlik w głowie. Prosiłbym o konkretne odpowiedzi. Zależy mi żeby kask był dość cichy i posiadał blendę przeciwsłoneczną. Oczywiście bezpieczny ale również ciekawe malowanie byłoby wskazane

Pozdrawiam
Sebastian
- basiansz
- Świeżak
Ja mam teraz s900c. Zrobilem w nim na razie jakies 3-5 km bo warunki nie pozwalaja. Wczesniej mialem ls2 ff369. Duza roznica w wykonaniu i we wnetrzu kaskow. S900c jest mily w srodku, dobrze dopasowuje sie do glowy bo masz pompke. Ale wiadomo musisz troche km w nim zrobic zeby sie dopasowal. Mam malowanie fujing, ladnie sie prezentuje 

-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości