Zobacz wÄ…tek - O co ta burza?
NAS Analytics TAG

O co ta burza?

Forum Dyskusji moderatorów i adminów

Postprzez melvin » 11/3/2013, 23:21

niemniej jednak trzeba jakoś tłum uspokoić, dać im odrobinę satysfakcji i utwierdzić ich w przekonaniu że nie są w reżimie a dobro jednostki coś dla nas znaczy. Wg. mnie dobrym rozwiązaniem byłoby zdegradowanie senka do rangi VIPa wg podpisu, ale niech ma dostęp do tego działu, sprawa trochę przycichnie to senkowi da sie rangę MODERATOR a po czasie znów ADMINISTRATOR, niech myślą że chociaż torchę się z nimi liczymy. (oczywiście to tylko moja propozycja) a swoją drogą senek powinien wystosować jakieś PW do poszkodowanego z wyjaśnieniem i przeprosinami, to nie głupi chłopak więc pewnie go to uspokoi a co za dym idzie na forum też będzie ciszej.

Senek to nic osobistego, dla mnie byłoby spoko gdybyś nadal miał ADMINA bo sprawdzasz się w tej roli, ale niestety trochę przegiąłeś z tą akcją i teraz trzeba to jakoś zatuszować.
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez Black-Ghost » 11/3/2013, 23:27

Melv tak chcieli mi to zaproponować ale moja skromność im na to nie pozwoliła ;) Krzychu obiecał że da mi pojeździć zestawem jak będę dobrym modem :lol: :lol: :lol: Ale jeszcze sienie doczekałem :roll: Chyba ma nie po drodze do NL.
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez madcap » 11/3/2013, 23:53

tja...

autostrady w NL są za drogie a ty umiesz jeździć tylko po prostej ...

ad remum
zdegradowanie Seweryna nic nie zmieni, co jakiÅ› czas sÄ… takie same sytuacje.
brutalnie pisząc: popłaczą, przestaną.
wolę, żeby to Seweryn wyciągnął wnioski...
z tym, że żeby nie było to znów reakcja emocjonalna Seweryn, proszę.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
madcap
Administrator

Postprzez Miczab » 12/3/2013, 09:40

Jakby to powiedziała moja koleżanka z gimnazjum "szok się dzieje!" :D

Nie można temu typowi zedytować nazwy z powrotem na Nabudi przez jedno i, dodać w systemie te 300 postów, Senek mógłby go przeprosić w poście i przez jakiś czas mniej się udzielać jako admin, zamknąć ten temat w cholerę i niech się cieszą? Też mi się momentami nie podoba podejście Seweryna, ale zainwestowane lata w życie forum chyba jakiś margines błędu mu dają? Degradacja nic nie da, bo jak zauważą, że mogą jednym tematem i lamentem przeforsować zmianę statusu staremu wyjadaczowi, to potem będą chcieli Kaai na moderatora itd. Profilem Ścigacza jest profesjonalizm, to i forum powinno być z nim spójne. I tak nie mają gdzie pójść. ;P
Miczab - Twój partner w motozakupach ;)
Miczab
Administrator

Postprzez madcap » 12/3/2013, 21:53

ok, koniec dyskusji.

mam tylko nadzieję, że ta sytuacja dała kazdemu do myślenia.
zwłaszcza, że tyle razy powtarzam, my nie jesteśmy od komentowania i polemizowania czy udzielone ostrzeżenie jest słuszne.
zawsze istnieje możliwość, ze damy się podpuścić i potem powstaje niepotrzebne bagienko
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
madcap
Administrator

Poprzednia strona

Powrót do Forum Moderatorów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê