[turystyka] Motorismo Siberia Challenge - ojciec,...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
To jaką mieliście prędkość przelotową? Ponad 200 kmh? Pytam, bo turystyczne enduro bez problemu utrzymują prędkości ok 160 kmh, a do tego można komfortowo jeździć po szutrze.<br><hr>KmieciuKomentatorzy napisał(a):A mnie też ciekawi wybór hayabusy ale bardziej pod kątem wygody/komfortu podróżowania. Bo jakby nie było to 15000km a hayabusa mimo, że wygodniejsza od sportów to jednak nie jest typowy turystyk, a poza tym jednak drogi gdzieniegdzie przypominały bardziej wypad ofroadowy, więc czy nie lepiej by było np na jakimś enduro?<br><hr>erc<br>Komentatorzy napisał(a):Hayabusa spisała się świetnie, jechaliśmy szosą, jadąc enduro nie moglibyśmy się rozpędzićNa tę drogę nie wybrałbym innego motocykla gdybym miał jechać znowu. Nawet gdybym miał inny
<br><hr>Piotr Wierciński<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wydaje mi się, że znacznie szybciej w zależności od warunków, liczą się też przyśpieszeniaKomentatorzy napisał(a):A mnie też ciekawi wybór hayabusy ale bardziej pod kątem wygody/komfortu podróżowania. Bo jakby nie było to 15000km a hayabusa mimo, że wygodniejsza od sportów to jednak nie jest typowy turystyk, a poza tym jednak drogi gdzieniegdzie przypominały bardziej wypad ofroadowy, więc czy nie lepiej by było np na jakimś enduro?<br><hr>erc<br>Komentatorzy napisał(a):Hayabusa spisała się świetnie, jechaliśmy szosą, jadąc enduro nie moglibyśmy się rozpędzićNa tę drogę nie wybrałbym innego motocykla gdybym miał jechać znowu. Nawet gdybym miał inny
Komentatorzy napisał(a):To jaką mieliście prędkość przelotową? Ponad 200 kmh? Pytam, bo turystyczne enduro bez problemu utrzymują prędkości ok 160 kmh, a do tego można komfortowo jeździć po szutrze.<br><hr>Kmieciu<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie miałem na myśli "znacznie szybciej niż 200 km/h"Komentatorzy napisał(a):A mnie też ciekawi wybór hayabusy ale bardziej pod kątem wygody/komfortu podróżowania. Bo jakby nie było to 15000km a hayabusa mimo, że wygodniejsza od sportów to jednak nie jest typowy turystyk, a poza tym jednak drogi gdzieniegdzie przypominały bardziej wypad ofroadowy, więc czy nie lepiej by było np na jakimś enduro?<br><hr>erc<br>Komentatorzy napisał(a):Hayabusa spisała się świetnie, jechaliśmy szosą, jadąc enduro nie moglibyśmy się rozpędzićNa tę drogę nie wybrałbym innego motocykla gdybym miał jechać znowu. Nawet gdybym miał inny
Komentatorzy napisał(a):To jaką mieliście prędkość przelotową? Ponad 200 kmh? Pytam, bo turystyczne enduro bez problemu utrzymują prędkości ok 160 kmh, a do tego można komfortowo jeździć po szutrze.<br><hr>Kmieciu<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
GRATULACJE! Najfajniejsze w Waszej wyprawie jest to, że pokazuje niektórym zadufanym w sobie posiadaczom motocykli typu adventure/enduro, że nie pozjadali jeszcze wszystkich rozumów i można przejechać tę trasę na czymś takim jak Hayabusa! I nie trzeba mieć do tego kostek, dętkowych opon i całej tony szpanerskiego osprzętu od KTM lub BMW!!<br><hr>michal
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
DziękiKomentatorzy napisał(a):GRATULACJE! Najfajniejsze w Waszej wyprawie jest to, że pokazuje niektórym zadufanym w sobie posiadaczom motocykli typu adventure/enduro, że nie pozjadali jeszcze wszystkich rozumów i można przejechać tę trasę na czymś takim jak Hayabusa! I nie trzeba mieć do tego kostek, dętkowych opon i całej tony szpanerskiego osprzętu od KTM lub BMW!!<br><hr>michal<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szanowny kolego GRATULUJĘ tak wspaniałej WYPRAWY i jestem pod dużym wrażeniem . Twój wyjazd jest dla mnie nowym wezwaniem do przejechania tej trasy . Mam do Ciebie wiele pytań jeśli będziesz mógł mi pomóc będę bardzo wdzięczny . Podam mój nr.telefonu 501 552 410 przyślij mi wizytówkę z nr. twego telefonu to zadzwonię . Pozdrawiam Stanisław z P-kowa Tryb.<br><hr>stanisławKomentatorzy napisał(a):Piękna wyprawa, co tu dużo gadać...<br><hr>Alison<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wysłałem sms'aKomentatorzy napisał(a):Piękna wyprawa, co tu dużo gadać...<br><hr>Alison<br>Komentatorzy napisał(a):Szanowny kolego GRATULUJĘ tak wspaniałej WYPRAWY i jestem pod dużym wrażeniem . Twój wyjazd jest dla mnie nowym wezwaniem do przejechania tej trasy . Mam do Ciebie wiele pytań jeśli będziesz mógł mi pomóc będę bardzo wdzięczny . Podam mój nr.telefonu 501 552 410 przyślij mi wizytówkę z nr. twego telefonu to zadzwonię . Pozdrawiam Stanisław z P-kowa Tryb.<br><hr>stanisław<br>
facebook.com/motorismo.siberia.challenge
tel. 790507724<br><hr>Piotr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości