Rs125 170km/h !
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Bmroczyk, nie wiem czy nie zauważyłeś, ale chodzi mi o liczby jakie podają, a jeżeli tak nie wiesz czym jeździłem za mlodości, to 125 lecącą 220km/h
(teraz już załapałeś o co mi chodzi? można jeździć i pojemnośćią 30ccm ale żeby bajek nie opowiadać)
Walewtynki zatankuj sobie zatankuj 98 pamiętaj że im wiecej oktanów to paliwo bardziej "suche" jak Ci silnik stanie to niepytaj dlaczego. Pozatym paliwo o większej liczbie oktanowej ma zniwelować spalanie stukowe.
Traperso to japońscy inżynierowie są poprostu głupi, projektują liczniki do motocykli które kosztują nawet w okolicach tysiąca złotych, a przecież mogliby wziąś calą technike z sigmy, chyba zaraz maila do kawasaki napisze.

Walewtynki zatankuj sobie zatankuj 98 pamiętaj że im wiecej oktanów to paliwo bardziej "suche" jak Ci silnik stanie to niepytaj dlaczego. Pozatym paliwo o większej liczbie oktanowej ma zniwelować spalanie stukowe.
Traperso to japońscy inżynierowie są poprostu głupi, projektują liczniki do motocykli które kosztują nawet w okolicach tysiąca złotych, a przecież mogliby wziąś calą technike z sigmy, chyba zaraz maila do kawasaki napisze.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Dretwa ta ironia na maxa. Mowilem, ze licznik od Roweru jest dobry do sprawdzenia V-max, niestety nie jest zbyt - dobry do jazdy. Ma slaby reflex odswiezania odczytu - tzw spozniony zaplon, po drugie jadac na gumie, h** odczytasz - to ile Ci sie kolo kreci.
Sprawdzajac V-max - wysztarczy Ci odczyt z funkcji V-max i on jest dokladny. Teraz mozesz napisac do Kawasaki.
Sprawdzajac V-max - wysztarczy Ci odczyt z funkcji V-max i on jest dokladny. Teraz mozesz napisac do Kawasaki.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości