Zobacz wÄ…tek - Rs125 170km/h !
NAS Analytics TAG

Rs125 170km/h !

Części, odzież i akcesoria motocyklowe - kupię, sprzedam, zamienię
_________

Postprzez mar111cin » 15/6/2007, 07:12

Bmroczyk, nie wiem czy nie zauważyłeś, ale chodzi mi o liczby jakie podają, a jeżeli tak nie wiesz czym jeździłem za mlodości, to 125 lecącą 220km/h :lol: :lol: (teraz już załapałeś o co mi chodzi? można jeździć i pojemnośćią 30ccm ale żeby bajek nie opowiadać)

Walewtynki zatankuj sobie zatankuj 98 pamiętaj że im wiecej oktanów to paliwo bardziej "suche" jak Ci silnik stanie to niepytaj dlaczego. Pozatym paliwo o większej liczbie oktanowej ma zniwelować spalanie stukowe.

Traperso to japońscy inżynierowie są poprostu głupi, projektują liczniki do motocykli które kosztują nawet w okolicach tysiąca złotych, a przecież mogliby wziąś calą technike z sigmy, chyba zaraz maila do kawasaki napisze.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Traperoso » 15/6/2007, 12:34

Dretwa ta ironia na maxa. Mowilem, ze licznik od Roweru jest dobry do sprawdzenia V-max, niestety nie jest zbyt - dobry do jazdy. Ma slaby reflex odswiezania odczytu - tzw spozniony zaplon, po drugie jadac na gumie, h** odczytasz - to ile Ci sie kolo kreci.

Sprawdzajac V-max - wysztarczy Ci odczyt z funkcji V-max i on jest dokladny. Teraz mozesz napisac do Kawasaki.
Kawasaki ER5 2005
Traperoso
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Ogłoszenia drobne

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê