[Aktualności] World Superbike Philip Island 2013 -...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] World Superbike Philip Island 2013 -...
Dyskusja na temat: World Superbike Philip Island 2013 - dominacja Aprilii
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
World Superbike Philip Island 2013 - dominacja Aprilii
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
World Superbike Philip Island 2013 - dominacja Aprilii
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
I to przewidziałem w zeszłym już roku, prawa fizyki są nie ubłagane, kto tego nie rozumie, niech wraca do szkoły...
215-220 KM i 330 km/h 4 cylindrówek to nie 200-205 KM i 310 km/h Panigale<br><hr>Janek Testastretta
215-220 KM i 330 km/h 4 cylindrówek to nie 200-205 KM i 310 km/h Panigale<br><hr>Janek Testastretta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to dlaczego Checa na Panigale wygrał kwalifikacje? <br><hr>borysKomentatorzy napisał(a):I to przewidziałem w zeszłym już roku, prawa fizyki są nie ubłagane, kto tego nie rozumie, niech wraca do szkoły...
215-220 KM i 330 km/h 4 cylindrówek to nie 200-205 KM i 310 km/h Panigale<br><hr>Janek Testastretta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Melandri na BMW i tak pozamiata wszystkich na koniec sezonu. Było widać że jest w stanie utrzymać tempo kierowców Aprili. W tym roku identycznie jak w ubiegłym będą się liczyć 3 marki: BMW, Aprilia i Kawasaki. Reszta stawki wyraźnie odstaje.<br><hr>Black-Ghost
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeszcze nic nie jest przesądzone, mnie dziwi że Kawasaki było wyraźnie wolniejsze zarówno od Aprili i BMW.Zobaczymy co pokaże następna runda.<br><hr>KawabunngaKomentatorzy napisał(a):Melandri na BMW i tak pozamiata wszystkich na koniec sezonu. Było widać że jest w stanie utrzymać tempo kierowców Aprili. W tym roku identycznie jak w ubiegłym będą się liczyć 3 marki: BMW, Aprilia i Kawasaki. Reszta stawki wyraźnie odstaje.<br><hr>Black-Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeśli oglądałeś transmisję pewnie słyszałeś o tym że nie wszyscy dobrze dobrali skrzynię biegów do tego toru. Też mnie dziwiło że kawa tak zostawała na prostej bo w tamtym roku była najszybsza na prostych (sykes miał rekord prędkości na monzie ) Pozostaje czekać na kolejną rundę. Może Sykes się odkuje o ile Melandri nie będzie szybszy. <br><hr>Black-GhostKomentatorzy napisał(a):Melandri na BMW i tak pozamiata wszystkich na koniec sezonu. Było widać że jest w stanie utrzymać tempo kierowców Aprili. W tym roku identycznie jak w ubiegłym będą się liczyć 3 marki: BMW, Aprilia i Kawasaki. Reszta stawki wyraźnie odstaje.<br><hr>Black-Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):Jeszcze nic nie jest przesądzone, mnie dziwi że Kawasaki było wyraźnie wolniejsze zarówno od Aprili i BMW.Zobaczymy co pokaże następna runda.<br><hr>Kawabunnga<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kawasaki jak zawsze dmuchany obwazanek. napinanie muskolow a na koniec sezonu i tak aprilia bedzie pierwsza. <br><hr>mundekKomentatorzy napisał(a):Melandri na BMW i tak pozamiata wszystkich na koniec sezonu. Było widać że jest w stanie utrzymać tempo kierowców Aprili. W tym roku identycznie jak w ubiegłym będą się liczyć 3 marki: BMW, Aprilia i Kawasaki. Reszta stawki wyraźnie odstaje.<br><hr>Black-Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):Jeszcze nic nie jest przesądzone, mnie dziwi że Kawasaki było wyraźnie wolniejsze zarówno od Aprili i BMW.Zobaczymy co pokaże następna runda.<br><hr>Kawabunnga<br>Komentatorzy napisał(a):Jeśli oglądałeś transmisję pewnie słyszałeś o tym że nie wszyscy dobrze dobrali skrzynię biegów do tego toru. Też mnie dziwiło że kawa tak zostawała na prostej bo w tamtym roku była najszybsza na prostych (sykes miał rekord prędkości na monzie ) Pozostaje czekać na kolejną rundę. Może Sykes się odkuje o ile Melandri nie będzie szybszy. <br><hr>Black-Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zobaczymy co się będzie działo w Hiszpani. Puki nie zobaczę to nie uwierzę. Phillip island zawsze było trudne dla motocykli R4. Już nie ma Biaggiego który zawsze ratował Aprili tyłek. <br><hr>Black-GhostKomentatorzy napisał(a):Melandri na BMW i tak pozamiata wszystkich na koniec sezonu. Było widać że jest w stanie utrzymać tempo kierowców Aprili. W tym roku identycznie jak w ubiegłym będą się liczyć 3 marki: BMW, Aprilia i Kawasaki. Reszta stawki wyraźnie odstaje.<br><hr>Black-Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):Jeszcze nic nie jest przesądzone, mnie dziwi że Kawasaki było wyraźnie wolniejsze zarówno od Aprili i BMW.Zobaczymy co pokaże następna runda.<br><hr>Kawabunnga<br>Komentatorzy napisał(a):Jeśli oglądałeś transmisję pewnie słyszałeś o tym że nie wszyscy dobrze dobrali skrzynię biegów do tego toru. Też mnie dziwiło że kawa tak zostawała na prostej bo w tamtym roku była najszybsza na prostych (sykes miał rekord prędkości na monzie ) Pozostaje czekać na kolejną rundę. Może Sykes się odkuje o ile Melandri nie będzie szybszy. <br><hr>Black-Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):kawasaki jak zawsze dmuchany obwazanek. napinanie muskolow a na koniec sezonu i tak aprilia bedzie pierwsza. <br><hr>mundek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ponieważ przejazd jednego dobrego okrążenia ma się nijak do utrzymania dobrego tempa w całym wyściguKomentatorzy napisał(a):I to przewidziałem w zeszłym już roku, prawa fizyki są nie ubłagane, kto tego nie rozumie, niech wraca do szkoły...
215-220 KM i 330 km/h 4 cylindrówek to nie 200-205 KM i 310 km/h Panigale<br><hr>Janek Testastretta<br>Komentatorzy napisał(a):to dlaczego Checa na Panigale wygrał kwalifikacje? <br><hr>borys<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak oglądałem i ciekaw właśnie jestem czy ta niższa prędkość to rzeczywiście przez źle dobrane przełożenie.<br><hr>KawabunngaKomentatorzy napisał(a):Melandri na BMW i tak pozamiata wszystkich na koniec sezonu. Było widać że jest w stanie utrzymać tempo kierowców Aprili. W tym roku identycznie jak w ubiegłym będą się liczyć 3 marki: BMW, Aprilia i Kawasaki. Reszta stawki wyraźnie odstaje.<br><hr>Black-Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):Jeszcze nic nie jest przesądzone, mnie dziwi że Kawasaki było wyraźnie wolniejsze zarówno od Aprili i BMW.Zobaczymy co pokaże następna runda.<br><hr>Kawabunnga<br>Komentatorzy napisał(a):Jeśli oglądałeś transmisję pewnie słyszałeś o tym że nie wszyscy dobrze dobrali skrzynię biegów do tego toru. Też mnie dziwiło że kawa tak zostawała na prostej bo w tamtym roku była najszybsza na prostych (sykes miał rekord prędkości na monzie ) Pozostaje czekać na kolejną rundę. Może Sykes się odkuje o ile Melandri nie będzie szybszy. <br><hr>Black-Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No nie widzę innego wytłumaczenia skoro specyfikacja motocykla nie zmieniła się od sezonu 2012. Zobaczymy na Aragon jak będzie z prędkościami maksymalnymi. Kolejną ciekawostkę można przeczytać na stronie KRT: Sykesowi w drugim wyścigu rozpadła się opona co uniemożliwiało mu pełnego złożenia. <br><hr>Black-GhostKomentatorzy napisał(a):Melandri na BMW i tak pozamiata wszystkich na koniec sezonu. Było widać że jest w stanie utrzymać tempo kierowców Aprili. W tym roku identycznie jak w ubiegłym będą się liczyć 3 marki: BMW, Aprilia i Kawasaki. Reszta stawki wyraźnie odstaje.<br><hr>Black-Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):Jeszcze nic nie jest przesądzone, mnie dziwi że Kawasaki było wyraźnie wolniejsze zarówno od Aprili i BMW.Zobaczymy co pokaże następna runda.<br><hr>Kawabunnga<br>Komentatorzy napisał(a):Jeśli oglądałeś transmisję pewnie słyszałeś o tym że nie wszyscy dobrze dobrali skrzynię biegów do tego toru. Też mnie dziwiło że kawa tak zostawała na prostej bo w tamtym roku była najszybsza na prostych (sykes miał rekord prędkości na monzie ) Pozostaje czekać na kolejną rundę. Może Sykes się odkuje o ile Melandri nie będzie szybszy. <br><hr>Black-Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):Tak oglądałem i ciekaw właśnie jestem czy ta niższa prędkość to rzeczywiście przez źle dobrane przełożenie.<br><hr>Kawabunnga<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zwłaszcza, że nie przejechał tego wyścigu.... widzę, że mamy tu nowego speca od wszystkiego, który słuchał relacji i wie jeszcze swoje. a w jakim języku i na jakim kanale była ta relacja?<br><hr>jaKomentatorzy napisał(a):I to przewidziałem w zeszłym już roku, prawa fizyki są nie ubłagane, kto tego nie rozumie, niech wraca do szkoły...
215-220 KM i 330 km/h 4 cylindrówek to nie 200-205 KM i 310 km/h Panigale<br><hr>Janek Testastretta<br>Komentatorzy napisał(a):to dlaczego Checa na Panigale wygrał kwalifikacje? <br><hr>borys<br>Komentatorzy napisał(a):Ponieważ przejazd jednego dobrego okrążenia ma się nijak do utrzymania dobrego tempa w całym wyścigu<br><hr>Black-Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Checa jeszcze przed ty zanim wjechał w Melandriego zaczął wyraźnie tracić. Relacje były na wszystkich eurosportach (Polski, Angielski, Holenderski itd... <br><hr>Black-GhostKomentatorzy napisał(a):I to przewidziałem w zeszłym już roku, prawa fizyki są nie ubłagane, kto tego nie rozumie, niech wraca do szkoły...
215-220 KM i 330 km/h 4 cylindrówek to nie 200-205 KM i 310 km/h Panigale<br><hr>Janek Testastretta<br>Komentatorzy napisał(a):to dlaczego Checa na Panigale wygrał kwalifikacje? <br><hr>borys<br>Komentatorzy napisał(a):Ponieważ przejazd jednego dobrego okrążenia ma się nijak do utrzymania dobrego tempa w całym wyścigu<br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):zwłaszcza, że nie przejechał tego wyścigu.... widzę, że mamy tu nowego speca od wszystkiego, który słuchał relacji i wie jeszcze swoje. a w jakim języku i na jakim kanale była ta relacja?<br><hr>ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i w polskim ci powiedzieli o skrzyni? a kto im powiedział?<br><hr>jaKomentatorzy napisał(a):I to przewidziałem w zeszłym już roku, prawa fizyki są nie ubłagane, kto tego nie rozumie, niech wraca do szkoły...
Komentatorzy napisał(a):zwłaszcza, że nie przejechał tego wyścigu.... widzę, że mamy tu nowego speca od wszystkiego, który słuchał relacji i wie jeszcze swoje. a w jakim języku i na jakim kanale była ta relacja?<br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):Checa jeszcze przed ty zanim wjechał w Melandriego zaczął wyraźnie tracić. Relacje były na wszystkich eurosportach (Polski, Angielski, Holenderski itd... <br><hr>Black-Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widać, że Aprilia nie pierwszy raz bedzie najmocniejszym zespołem sezonu (dla niedowiarkow - trzeba poczekac na ostatni wyscig). Ciekawe czy Checa bedzie w tym sezonie mocny czy przecioetny jak w zeszłym.
<br><hr>txa
<br><hr>txa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie mozna nazywac SBK II liga w najgorszym słowa znaczeniu, bo te zawody tez sa ciekawe. Ale bez watpienia wszyscy najlepsi jezdza w grand prix i te wyscigi zawsze bedzie marzeniem kazdego zawodnika, nie ma sie co oszukiwac.<br><hr>txa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Odezwał się RossiKomentatorzy napisał(a):Mój dobry Boże, ci znowu się podniecają drugą ligą wyścigową...<br><hr>x<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
w 2 lidze przynajmniej się wyprzedzają.......<br><hr>jaKomentatorzy napisał(a):Mój dobry Boże, ci znowu się podniecają drugą ligą wyścigową...<br><hr>x<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości