[skutery] Blokady w skuterach – gdzie są...
Po co ci szybciej ?!?<br><hr>arek-argoKomentatorzy napisał(a):Elo ,posiadam skuter Aprilia SR 50 rocznik 2002, maksymalna prędkość to 60km/h. Wiecie może gdzie ma blokady do zdjęcia?
Z góry dzięki za odpowiedz.<br><hr>Dimiens<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie ma blokad bo to jest już motocykl i nie ma ograniczenia prędkości poza przepisami ruchu drogowego<br><hr>HaryKomentatorzy napisał(a):Gdzie sa blokady w skuterze suzuki katana 80 rocznik 1998 . ?<br><hr>yoł .<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam posiadam skuter Bete Eikon 150cc i chciałem się dowiedzieć czy w tym jednośladzie też są blokady a jeżeli tak to gdzie. <br><hr>Mefiso
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam. Posiadam skuter Zumico Eos 2t (dwusuw) zdjalem juz pierscien z wariatora i predkosc max. wynosi 65km/h i max. obroty 7 tys/min. (nawet gdy stoi na stopkach ). Chcialbym zwiekszyc predkosc max. wiem, ze mozna osiagnac skuterami predkosc ok. 80 km/h zaleznie od modelu i itp.<br><hr>Michał
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ten ci nie pojedzie więcej bo to złom i wielka cięzka krowa. yamaha aerox RZĄDZI !!!!<br><hr>mądryKomentatorzy napisał(a):Witam. Posiadam skuter Zumico Eos 2t (dwusuw) zdjalem juz pierscien z wariatora i predkosc max. wynosi 65km/h i max. obroty 7 tys/min. (nawet gdy stoi na stopkach ). Chcialbym zwiekszyc predkosc max. wiem, ze mozna osiagnac skuterami predkosc ok. 80 km/h zaleznie od modelu i itp.<br><hr>Michał<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ile ma blokad i jakie pozdro.<br><hr>buszmenKomentatorzy napisał(a):siemanko!mam skuter magnus-solatio wiem jak sciagnac z niego wszystkie blokady,ale niewiem co mu jest:zmienilem tlok na 65ccm,po 3 miechach go zatarlem,kupilem nowy zestaw 65ccm ale wal jest 50.po zamontowaniu po ok tyg zaczal po nocy bardzo zle palic,gdy zapali,po przekreceniu manetki do konca wchodzi na wysokie obroty i po ok 3 sek nagle go muli az gasnie,rozpedza sie wolno ale po jakims czasie po prostej mam 70 kmh kiedys jezdzil pod gorke we dwoch 80kmh a teraz nieda rady ruszyc we 2.czy to filtr powietrza go muli?czy bezyna?pomuszcie!jak wiecie co mu jes to piszcie na poczte:slimshady14@o2.pl wielkie dzieki!<br><hr>slim shady<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Masz blokade na module pewnie<br><hr>LOLsonKomentatorzy napisał(a):Witam. Posiadam skuter Zumico Eos 2t (dwusuw) zdjalem juz pierscien z wariatora i predkosc max. wynosi 65km/h i max. obroty 7 tys/min. (nawet gdy stoi na stopkach ). Chcialbym zwiekszyc predkosc max. wiem, ze mozna osiagnac skuterami predkosc ok. 80 km/h zaleznie od modelu i itp.<br><hr>Michał<br>Komentatorzy napisał(a):Ten ci nie pojedzie więcej bo to złom i wielka cięzka krowa. yamaha aerox RZĄDZI !!!!<br><hr>mądry<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ma. praktycznie kazdy motocykl ma blokady. najczesciej na module i tlumiku. ja mam 125 i jest zablokowany a to przeciez motocykl..<br><hr>wKomentatorzy napisał(a):Gdzie sa blokady w skuterze suzuki katana 80 rocznik 1998 . ?<br><hr>yoł .<br>Komentatorzy napisał(a):Nie ma blokad bo to jest już motocykl i nie ma ograniczenia prędkości poza przepisami ruchu drogowego<br><hr>Hary<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powitac mam yamahe jog 50 next zone 3kj z 2002r v max 65 nic nie szperane wie kotos cos o tym skuterze mianowice gdzie sa blokady i jakie czesci tuningowe zdaly by sie najlepiej do niego gg: 46094595 <br><hr>Yamaha jog
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgodnie z nową ustawą obowiązującą od stycznia 2013 nie ma pojazdu o pojemności do 49ccm i osiągającego więcej niż 45km/h. Bo zgodnie z przepisami motocyklem jest pojazd o pojemności wyższej niż 49ccm<br><hr>AS
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Siema powie ktoś jak odblokować moduł? Mam dwu kostkowy w pierwszej sa 2 kabelki a w drugiej 4 kabelki. Który należny przeciąć?<br><hr>Bartek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ten od czujnika umieszczonego pod obudową paska napędowego<br><hr>mundolKomentatorzy napisał(a):Siema powie ktoś jak odblokować moduł? Mam dwu kostkowy w pierwszej sa 2 kabelki a w drugiej 4 kabelki. Który należny przeciąć?<br><hr>Bartek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
powiem Ci że modułu sam nie odblokujesz musisz kupić nowy odblokowany koszt ok.30-40zł<br><hr>MotoKomentatorzy napisał(a):Siema powie ktoś jak odblokować moduł? Mam dwu kostkowy w pierwszej sa 2 kabelki a w drugiej 4 kabelki. Który należny przeciąć?<br><hr>Bartek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A ten czujnik należy wgl odciąć <br><hr>MotoKomentatorzy napisał(a):Siema powie ktoś jak odblokować moduł? Mam dwu kostkowy w pierwszej sa 2 kabelki a w drugiej 4 kabelki. Który należny przeciąć?<br><hr>Bartek<br>Komentatorzy napisał(a):ten od czujnika umieszczonego pod obudową paska napędowego<br><hr>mundol<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Napewno masz zablokowany moduł o ile pamiętam to ten typ modułu odcina przy 7tyś obrotów <br><hr>rrrrKomentatorzy napisał(a):Witam. Posiadam skuter Zumico Eos 2t (dwusuw) zdjalem juz pierscien z wariatora i predkosc max. wynosi 65km/h i max. obroty 7 tys/min. (nawet gdy stoi na stopkach ). Chcialbym zwiekszyc predkosc max. wiem, ze mozna osiagnac skuterami predkosc ok. 80 km/h zaleznie od modelu i itp.<br><hr>Michał<br>Komentatorzy napisał(a):Ten ci nie pojedzie więcej bo to złom i wielka cięzka krowa. yamaha aerox RZĄDZI !!!!<br><hr>mądry<br>Komentatorzy napisał(a):Masz blokade na module pewnie<br><hr>LOLson<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Proszę o pomoc
Posiadam skuter Vaneti Atos.
Czy mógłby mi ktoś doradzić gdzie szukać blokad. Co najdziwniejsze nie mogę znaleź w nim modułu,przy akumlatorze go nie ma i koło ramy też nie widzę. Z przekładni nie wychodzi różowy kabelek
Proszę o pomoc. Z góry Dziękuje za każdą pomoc
Czy mógłby mi ktoś doradzić gdzie szukać blokad. Co najdziwniejsze nie mogę znaleź w nim modułu,przy akumlatorze go nie ma i koło ramy też nie widzę. Z przekładni nie wychodzi różowy kabelek

Proszę o pomoc. Z góry Dziękuje za każdą pomoc
- Daro1151
- Świeżak
podpowiedzKomentatorzy napisał(a):Witam. Posiadam skuter Zumico Eos 2t (dwusuw) zdjalem juz pierscien z wariatora i predkosc max. wynosi 65km/h i max. obroty 7 tys/min. (nawet gdy stoi na stopkach ). Chcialbym zwiekszyc predkosc max. wiem, ze mozna osiagnac skuterami predkosc ok. 80 km/h zaleznie od modelu i itp.<br><hr>Michał<br>Komentatorzy napisał(a):Ten ci nie pojedzie więcej bo to złom i wielka cięzka krowa. yamaha aerox RZĄDZI !!!!<br><hr>mądry<br>Komentatorzy napisał(a):Masz blokade na module pewnie<br><hr>LOLson<br>Komentatorzy napisał(a):Napewno masz zablokowany moduł o ile pamiętam to ten typ modułu odcina przy 7tyś obrotów <br><hr>rrrr<br>
posiadam AGM skuter 50 cc max speed 65 km h chciałbym ściągnąć chociaż jedną blokadę podpowiesz<br><hr>gorostrz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nic ci nie da zciągnięcie jednej trzeba zdjąć wszysztkie,a może ich być kilka<br><hr>mundolKomentatorzy napisał(a):Witam. Posiadam skuter Zumico Eos 2t (dwusuw) zdjalem juz pierscien z wariatora i predkosc max. wynosi 65km/h i max. obroty 7 tys/min. (nawet gdy stoi na stopkach ). Chcialbym zwiekszyc predkosc max. wiem, ze mozna osiagnac skuterami predkosc ok. 80 km/h zaleznie od modelu i itp.<br><hr>Michał<br>Komentatorzy napisał(a):Ten ci nie pojedzie więcej bo to złom i wielka cięzka krowa. yamaha aerox RZĄDZI !!!!<br><hr>mądry<br>Komentatorzy napisał(a):Masz blokade na module pewnie<br><hr>LOLson<br>Komentatorzy napisał(a):Napewno masz zablokowany moduł o ile pamiętam to ten typ modułu odcina przy 7tyś obrotów <br><hr>rrrr<br>Komentatorzy napisał(a):podpowiedz
posiadam AGM skuter 50 cc max speed 65 km h chciałbym ściągnąć chociaż jedną blokadę podpowiesz<br><hr>gorostrz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
PODAJ ZRÓDŁO<br><hr>JAKomentatorzy napisał(a):Zgodnie z nową ustawą obowiązującą od stycznia 2013 nie ma pojazdu o pojemności do 49ccm i osiągającego więcej niż 45km/h. Bo zgodnie z przepisami motocyklem jest pojazd o pojemności wyższej niż 49ccm<br><hr>AS<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl