cięzko pali kawasaki zxr 750 l 93r
• Strona 1 z 1
cięzko pali kawasaki zxr 750 l 93r
witam mam problem z moja kawa mam nadzieje ze pomozecie a problem jest nastepujacy gdy pale ja pierwszy raz dam do poł ssanie zapali na strzala chwile pochodzi jak ja zgasze to juz jest roznie albo zapali tez od razu na strzala albo potzeba ja krecic pomagac ssaniem to moze zapali a jak to nie pomoze to trzeba zaczekac 5 min i nagle moja kawa dalej zapali na dotyk mechanik mowil ze to moze membrany w gaznikach kupilem uzywane gazniki z rozbitka chodzily do konca ale jest to samo co przedtem swiece nowe rozrzad nowy juz nie wiem co a na popych zapala odrazu pozdrawiam
Ostatnio edytowano 30/1/2013, 21:18 przez franiokawa, łącznie edytowano 3 razy
- franiokawa
- Świeżak
chętnie bym ci coś podpowiedział ale mam problem w tym tkwi problem że nie mogę przeczytać i zrozumieć tego twojego słowotoku zmień może nick na proust a poza tym to masz dział od takich problemów nazywa się mechanika motocyklowa pozdrawiam cześć
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
- franiokawa
- Świeżak
witam dzieki za podpowiedz podpowiem mechanikowi bo juz sam nie wie co ma robic albo taki mechanik odezwe sie jak cos bede wiedzial dzieki pozdrawiam
- franiokawa
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości