Oświadczenie
• Strona 2 z 2 • 1, 2

Bezmyślność zabija... innych.
Kawasaki ER-6F 2010 ->
Kawasaki ER-6F 2010 ->
-
kamp - Świeżak
Stosując twoja "metode"
Przy twoim IP widnieją już 3. nicki, które w innym wątku wymieniłem. Dla chętnego mogę podesłać screena, więc zanim zaczniesz krzyczeć zastanów się czy masz rację, Kaka
nie chciałem odpowiadać, ale czuje się wywołany do tablicy.Anetta napisał(a):GŁUPI ODPOWIE, MĄDRY PRZEMILCZY)
Przy twoim IP widnieją już 3. nicki, które w innym wątku wymieniłem. Dla chętnego mogę podesłać screena, więc zanim zaczniesz krzyczeć zastanów się czy masz rację, Kaka
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Terror napisał(a):Stosując twoja "metode"nie chciałem odpowiadać, ale czuje się wywołany do tablicy.Anetta napisał(a):GŁUPI ODPOWIE, MĄDRY PRZEMILCZY)
po proszę o screen na prv.
"KRZYWO, PROSTO BYLE OSTRO"
-
Anetta - Świeżak
-
Anetta - Świeżak
numerami IP można dowolnie manipulować- http://www.proxy4free.com/page1.html - wystarczy w opcjach przeglądarki wprowadzić dowolnie "szybki" adres.
Odwrotnie usługodawca internetowy może moderować IP, chociaż w obrębie tego samego forum to dziwny zbieg okoliczności...
Odwrotnie usługodawca internetowy może moderować IP, chociaż w obrębie tego samego forum to dziwny zbieg okoliczności...
-
SpeedyG - Świeżak
i co z tego ze ma takie samo IP jak inni? to jakiś dowód? tak samo wypowiadacie się na temat Anetty że ona jest głupia. po 5 lat macie? sami jej nie znacie a piszecie takie bzdury. w ogóle zamiast siedzieć na forum znajdcie sobie inne zajęcie a nie kłócicie się o byle gów*no.
nudzi wam się? to pupa w troki i na dwór.
nudzi wam się? to pupa w troki i na dwór.
- jeżu_nsr
- Świeżak
nie oceniaj jak nie wiesz, liczy się też to Ciebie.
jak narazie jestem dosyć długo a zarejestrowałem się bo przez pseudo modów pieprznik jest.
żeby coś znaleźć trzeba szukać jak igły w stogu siana.
pzdr.
jak narazie jestem dosyć długo a zarejestrowałem się bo przez pseudo modów pieprznik jest.
żeby coś znaleźć trzeba szukać jak igły w stogu siana.
pzdr.
- jeżu_nsr
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2