[Aktualności] Honda CB 1000F Hornet przed premierą
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Honda CB 1000F Hornet przed premierą
Dyskusja na temat: Honda CB 1000F Hornet przed premierÄ…
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda CB 1000F Hornet przed premierÄ…
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda CB 1000F Hornet przed premierÄ…
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i kogo to obchodzi,jak ci sie nie podoba to na ch.... sie odzywasz,mi sie podoba chcialbym mies takie sprzęcik<br><hr>syn sztaszkaKomentatorzy napisał(a):Nie siada mi!<br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na tym człowieku polega forum, że każdy ma prawo do swojej opinii, ale widać Ty tego nie kumasz. Nie polega to na tym, że będą same bałwochwalcze wpisy. Wyluzuj trochę!<br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):Nie siada mi!<br><hr>Gnypek<br>Komentatorzy napisał(a):i kogo to obchodzi,jak ci sie nie podoba to na ch.... sie odzywasz,mi sie podoba chcialbym mies takie sprzęcik<br><hr>syn sztaszka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sam wyluzuj...jaki dzikus<br><hr>syn sztaszkaKomentatorzy napisał(a):Nie siada mi!<br><hr>Gnypek<br>Komentatorzy napisał(a):i kogo to obchodzi,jak ci sie nie podoba to na ch.... sie odzywasz,mi sie podoba chcialbym mies takie sprzęcik<br><hr>syn sztaszka<br>Komentatorzy napisał(a):Na tym człowieku polega forum, że każdy ma prawo do swojej opinii, ale widać Ty tego nie kumasz. Nie polega to na tym, że będą same bałwochwalcze wpisy. Wyluzuj trochę!<br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie chce mi się więcej z Tobą gadać, ale na marginesie, w przyszłości zwróc trochę uwagę na pisownię, bo nie wiadomo do końca o co go! No i ten ch.. był chyba trochę nie halo! Poraziłeś mnie epitetem "dzikus". Chyba nie zasnę dzisiaj z wrażenia.<br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):Nie siada mi!<br><hr>Gnypek<br>Komentatorzy napisał(a):i kogo to obchodzi,jak ci sie nie podoba to na ch.... sie odzywasz,mi sie podoba chcialbym mies takie sprzęcik<br><hr>syn sztaszka<br>Komentatorzy napisał(a):Na tym człowieku polega forum, że każdy ma prawo do swojej opinii, ale widać Ty tego nie kumasz. Nie polega to na tym, że będą same bałwochwalcze wpisy. Wyluzuj trochę!<br><hr>Gnypek<br>Komentatorzy napisał(a):sam wyluzuj...jaki dzikus<br><hr>syn sztaszka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości