Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Sprawca wypadku z udziałem Wałęsy...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Sprawca wypadku z udziałem Wałęsy...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Sprawca wypadku z udziałem Wałęsy...

Postprzez Åšcigacz » 19/1/2013, 01:52

Dyskusja na temat: Sprawca wypadku z udziałem Wałęsy odwołał się
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Sprawca wypadku z udziałem Wałęsy odwołał się
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/1/2013, 01:52

I bardzo dobrze. Może mu podniosą wyrok. :><br><hr>Kerebron
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/1/2013, 09:29

Obronca idiota.A i sprawca nie lepiej:Powinni zamknac mordy i cieszyc sie z tego co maja.Ja proponuje polowe kodeksowej kary i zwrot kosztow leczenia ,zeby bylo sprawiedliwie.<br><hr>norb34
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/1/2013, 10:23

A może wyjątkowym idiotą jest "poszkodowany"Podobno dzieci dziedziczą cechy po rodzicach;)Jak można tak zapier...na motocyklu ,kiedy nie panuje się nad maszyną...Prawo obrony ,aby się odwoływać.Demokracja podobno nie uwzględnia świetych krów..<br><hr>Temida
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/1/2013, 22:39

Komentatorzy napisał(a): A może wyjątkowym idiotą jest "poszkodowany"Podobno dzieci dziedziczą cechy po rodzicach;)Jak można tak zapier...na motocyklu ,kiedy nie panuje się nad maszyną...Prawo obrony ,aby się odwoływać.Demokracja podobno nie uwzględnia świetych krów..<br><hr>Temida<br>
wyliczone 25 km ponad norme nie jest jakims strasznym wykroczeniem zwlaszcza dla nowych motocykli. Przeciez nie lecial 200 zeby wziasc sie nie wiedomo kiedy i z kad. Dla sprawcy -zolta naklejka -,,patrz dwa..."<br><hr>n.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/1/2013, 14:16

Komentatorzy napisał(a): A może wyjątkowym idiotą jest "poszkodowany"Podobno dzieci dziedziczą cechy po rodzicach;)Jak można tak zapier...na motocyklu ,kiedy nie panuje się nad maszyną...Prawo obrony ,aby się odwoływać.Demokracja podobno nie uwzględnia świetych krów..<br><hr>Temida<br>
Komentatorzy napisał(a):wyliczone 25 km ponad norme nie jest jakims strasznym wykroczeniem zwlaszcza dla nowych motocykli. Przeciez nie lecial 200 zeby wziasc sie nie wiedomo kiedy i z kad. Dla sprawcy -zolta naklejka -,,patrz dwa..."<br><hr>n.<br>
Uderzył przy 115 km/h. Pytanie ile jechał w chwili gdy zaczał hamować?<br><hr>Inżynier Mamoń
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/1/2013, 15:49

Może dla Ciebie 115 km/h na CBR 1000 RR jest zapier......em, trójkołowym rowerkiem jeszcze jeździsz?<br><hr>alukow
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/1/2013, 21:55

Komentatorzy napisał(a):Może dla Ciebie 115 km/h na CBR 1000 RR jest zapier......em, trójkołowym rowerkiem jeszcze jeździsz?<br><hr>alukow<br>
Jeszcze jezdze i wcale nie zapierdalam . -intruderem sie nie da .Czasem predkosc przekrocze i jakos okolo 125 km/h wiele nie przeszkadza w obserwacji drogi i pozostawia czas na reakcje (tak wiem ze moze byc roznie -jak u Jaroslawa) wiec liczyc trzeba na jakies szczescie nawet przy malych predkosciach parkingowych<br><hr>n.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/1/2013, 03:00

Komentatorzy napisał(a):Może dla Ciebie 115 km/h na CBR 1000 RR jest zapier......em, trójkołowym rowerkiem jeszcze jeździsz?<br><hr>alukow<br>
Jak widac 115 na/h było dla Wałęsy nie do ogarnięcia.Pozatym podana prędkość jest dużo zaniżona z" powodu rodowodu";)
Poseł łamał przepisy na własne ryzyko ,jak wielu z nas.Tylko w jego przypadku się nie udało.I tyle w temacie.
<br><hr>Temida
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/1/2013, 22:08

Komentatorzy napisał(a): Jak widac 115 na/h było dla Wałęsy nie do ogarnięcia.Pozatym podana prędkość jest dużo zaniżona z" powodu rodowodu";)
Poseł łamał przepisy na własne ryzyko ,jak wielu z nas.Tylko w jego przypadku się nie udało.I tyle w temacie.
<br><hr>Temida<br>
Mnie gościu zajechał drogę jak jechałem 40 km/h i połamałem nogę, więc nie pitol, że dla niego 115 było nie do ogarnięcia, jak jakiś matoł Cie nie zauważy i drogę zajedzie, to każda prędkość jest nie do ogarnięcia. Mnie najbardziej nie podoba się to, że gościu spanikował i na motor nigdy nie wsiądzie, co faktycznie świadczy o tym, że tematu nie ogarnia. <br><hr>alukow
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê