ParujÄ…ca szybka w kasku.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ja nikogo personalnie nie skrytykowałem tylko napisałem o tym, że to auto kompletnie mi się nie podoba, nie wiem kto nim jeździ i nie wypowiadam się na jego temat, to ARTURO zaczął na mnie naskakiwać. I chciałbym abyście to ogarnęli, to chyba nie trudno.
Hyde- każdy ma prawo się wypowiedzieć o ile celowo kogoś nie obraża, obraziłem Arturo? Nie, skomentowałem auto, które ma w opisie i którego nie jest właścicielem, ani nim nie jeździ bo za młody. Stary, to teraz ty się wpi******* i zaczynasz kłócić, wtykasz nos w nie swoje sprawy, co jak komuś nie dopierdolisz to masz chujowy dzień, kompleksy pełną gębą... Wybaczcie za bluzgi, ale jestem podkurwiony takim zachowaniem...
I chuj ci do tego za ile chce kupić moto, to zwykła rzecz nabyta, przynajmniej raczej nikt go nie weźmie, a jak ktoś mi odrapie na parkingu wyjeżdżając z miejsca to nie będę jakoś specjalnie płakać, W przeciwieństwie do ciebie nie muszę się pokazywać, to ile mam pieniędzy i na co je przeznaczam to całkowicie moja sprawa i się nie wpierdalaj.
Może i jestem taki a nie inny, ale to ty jesteś zakompleksiony i biedny intelektualnie, co ty masz do tej Warszawy, że tak na nią szczekasz? I znowu ujawniasz swoje kompleksy i swój trollowaty tryb życia, trzeba komuś dojebać, aby móc spokojnie zasnąć- to jest twoja życiowa filozofia. A najbardziej boli mnie, że tacy jak ty dostają uprawnienia do kierowania pojazdami, strach wyjść na ulicę. I tak obrażam cie, możesz to zgłosić do kogo tylko chcesz, mogę za to wylecieć pierdolę, chociaż mam dziką satysfakcję, ze ktoś w końcu takiemu gimbusowemu trollowi-debilowi powiedział prawdę. I pewnie tak się napinasz tylko w internecie, to typowe dla ludzi takich jak ty. Idę się spić i zmacać jakieś lachony, a ty sobie siedź na forum i onanizuj się umysłowo klikając w te klawisze produkuj debilne posty. pozdrawiam i to pewnie na długo.
Każdy ma prawo wypowiadania się na forum nie obrażając innych i przestrzegając regulaminu a Ty niestety z premedytacja pisałeś słowa uważane za wulgaryzm i za to masz ostrzeżenie.
senekkorzenna
Hyde- każdy ma prawo się wypowiedzieć o ile celowo kogoś nie obraża, obraziłem Arturo? Nie, skomentowałem auto, które ma w opisie i którego nie jest właścicielem, ani nim nie jeździ bo za młody. Stary, to teraz ty się wpi******* i zaczynasz kłócić, wtykasz nos w nie swoje sprawy, co jak komuś nie dopierdolisz to masz chujowy dzień, kompleksy pełną gębą... Wybaczcie za bluzgi, ale jestem podkurwiony takim zachowaniem...
I chuj ci do tego za ile chce kupić moto, to zwykła rzecz nabyta, przynajmniej raczej nikt go nie weźmie, a jak ktoś mi odrapie na parkingu wyjeżdżając z miejsca to nie będę jakoś specjalnie płakać, W przeciwieństwie do ciebie nie muszę się pokazywać, to ile mam pieniędzy i na co je przeznaczam to całkowicie moja sprawa i się nie wpierdalaj.
Może i jestem taki a nie inny, ale to ty jesteś zakompleksiony i biedny intelektualnie, co ty masz do tej Warszawy, że tak na nią szczekasz? I znowu ujawniasz swoje kompleksy i swój trollowaty tryb życia, trzeba komuś dojebać, aby móc spokojnie zasnąć- to jest twoja życiowa filozofia. A najbardziej boli mnie, że tacy jak ty dostają uprawnienia do kierowania pojazdami, strach wyjść na ulicę. I tak obrażam cie, możesz to zgłosić do kogo tylko chcesz, mogę za to wylecieć pierdolę, chociaż mam dziką satysfakcję, ze ktoś w końcu takiemu gimbusowemu trollowi-debilowi powiedział prawdę. I pewnie tak się napinasz tylko w internecie, to typowe dla ludzi takich jak ty. Idę się spić i zmacać jakieś lachony, a ty sobie siedź na forum i onanizuj się umysłowo klikając w te klawisze produkuj debilne posty. pozdrawiam i to pewnie na długo.
Każdy ma prawo wypowiadania się na forum nie obrażając innych i przestrzegając regulaminu a Ty niestety z premedytacja pisałeś słowa uważane za wulgaryzm i za to masz ostrzeżenie.
senekkorzenna
- drug0n
- Bywalec
drug0n napisał(a):Ja nikogo personalnie nie skrytykowałem tylko napisałem o tym, że to auto kompletnie mi się nie podoba, nie wiem kto nim jeździ i nie wypowiadam się na jego temat, to ARTURO zaczął na mnie naskakiwać. I chciałbym abyście to ogarnęli, to chyba nie trudno.
I *** ci do tego za ile chce kupić moto, to zwykła rzecz nabyta, przynajmniej raczej nikt go nie weźmie, a jak ktoś mi odrapie na parkingu wyjeżdżając z miejsca to nie będę jakoś specjalnie płakać, W przeciwieństwie do ciebie nie muszę się pokazywać, to ile mam pieniędzy i na co je przeznaczam to całkowicie moja sprawa i się nie wpierdalaj.
Może i jestem taki a nie inny, ale to ty jesteś zakompleksiony i biedny intelektualnie, co ty masz do tej Warszawy, że tak na nią szczekasz? I znowu ujawniasz swoje kompleksy i swój trollowaty tryb życia, trzeba komuś dojebać, aby móc spokojnie zasnąć- to jest twoja życiowa filozofia. A najbardziej boli mnie, że tacy jak ty dostają uprawnienia do kierowania pojazdami, strach wyjść na ulicę. I tak obrażam cie, możesz to zgłosić do kogo tylko chcesz, mogę za to wylecieć ****ę, chociaż mam dziką satysfakcję, ze ktoś w końcu takiemu gimbusowemu trollowi-debilowi powiedział prawdę. Idę się spić i zmacać jakieś lachony, a ty sobie siedź na forum i onanizuj się umysłowo klikając w te klawisze produkuj debilne posty. pozdrawiam i to pewnie na długo.
Uderz w stół, a...?

O to mi właśnie chodziło, pokazałeś swoje prawdziwe ja

Jeżeli już mówimy o produkowaniu postów, to napisałeś ich więcej w 2 miesiące więcej niż ja przez prawie 2 lata.
Pozdrawiam!

-
Hyde - Bywalec
Jesteś zwykłym trollem, wchodzisz w rozmowę, która cie nie dotyczy, co w normalnym towarzystwie jest przejawem chamstwa i jeszcze zaczynasz prowokować, dlatego kończę, jako ten mądrzejszy, chociaż trudno tu mówić o tym biorąc pod lupę ciebie, tę "rozmowę".
P.S. Jakoś poza tymi postawi w HP nie uważaj swoich wypowiedzi za spam, skoro to ile kto pisze w danym czasie świadczy o tym jaki jest pr0, to ci z kontami z 2007 roku mającymi 3 posty muszą być prawdziwymi specami
P.S. Jakoś poza tymi postawi w HP nie uważaj swoich wypowiedzi za spam, skoro to ile kto pisze w danym czasie świadczy o tym jaki jest pr0, to ci z kontami z 2007 roku mającymi 3 posty muszą być prawdziwymi specami

- drug0n
- Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości