Zobacz wÄ…tek - Yamaha XJ 600 Diversion z Nowego SÄ…cza
NAS Analytics TAG

Yamaha XJ 600 Diversion z Nowego SÄ…cza

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Yamaha XJ 600 Diversion z Nowego SÄ…cza

Postprzez Mountain Hamster » 30/11/2012, 09:51

Witam,
upatrzyłem to oto ogłoszenie:
http://otomoto.pl/yamaha-xj-xj-600-dive ... 64831.html
jednak z Warszawy do Nowego Sącza daleko i chciałbym zasięgnąć opinii bardziej doświadczonych kolegow ;)
Dodam, że to będzie mój pierwszy motocykl, więc jestem zupełnie zielony.
Będę wdzięczny za radę, czy warto jechać przez pół kraju.

Pozdrawiam!
Mountain Hamster
Świeżak

Postprzez wrider » 30/11/2012, 10:21

Po zdjęciach to ten motocykl wydaję się wręcz idealny.(ale ja bym wrzucił jeszcze na forum xj) Jak jesteś zielony to weź ze sobą do kupna lepiej kogoś, kto się choć trochę orientuje w temacie. Bo w tym kraju nadziać się na minę to nie problem.
everything was free and everything was fast
wrider
Świeżak

Postprzez Mountain Hamster » 30/11/2012, 10:35

Ano właśnie. Sądzisz, że warto się tam przejechać? Nie chcę ciągać kogoś 400km, żeby się okazało, że to bubel :/
<a href="http://www.pasieka.radom.pl/">Miód
</a>
Mountain Hamster
Świeżak

Postprzez wrider » 30/11/2012, 12:20

Mountain Hamster napisał(a):Ano właśnie. Sądzisz, że warto się tam przejechać? Nie chcę ciągać kogoś 400km, żeby się okazało, że to bubel :/

Musisz sobie sam odpowiedziec na to pytanie. Ogolnie jak mowie po zdjeciach wydaje sie ok, tylko jakos malo o kondycji silnika wspomina. Przedzwon po pytaj sie o silnik, czy biegi nie wypadaja, czy panewa nie stuka itd. Dodaj, ze bd z mechaniorem takze lepiej zebys wiedzial wczesniej bo i tak wyjdzie, a masz daleko. Z reguly to duzo mozna wyczuc z rozmowy przez telefon czy koles nie sciemnia.
everything was free and everything was fast
wrider
Świeżak

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê