siedzenie honda hornet 900
• Strona 1 z 1
siedzenie honda hornet 900
czy ma ktoś jakis pomysł gdzie moge dorobić siedzenie do motocykla. większośc firm robi takie rzeczy na zamowenie ale potrzebują oryginalnej formy do dalszej przeróbki. Szukałem juz na wszystkich aukcjach internetowych i owszem znalazłem sporo siedzeń do horneta ale niestety do "600" a do 900 jest zupełnie inne.
- tamigo
- Świeżak
W czym problem. Idz do jakiegos zakladu tapicerskiego kup troche gabki i kawalek skory. Troche sie pomeczysz ale powinienes zrobic. Albo zlec im niech robia
Romet Ogar 49 -> WSK 125 -> MZ TS 150 -> MZ 250 -> HONDA HORNET 600 

-
paq - Świeżak
Witam!
Ja prosiłbym bardzo o linka z obszyciami do hornet 600 bo nigdzie nie mogę znaleźć.
Kiedyś wiedziałem na Allegro takie zaje.... ale kurcze aukcja się skończyła a nie zapisałem.
Z góry THX
Ja prosiłbym bardzo o linka z obszyciami do hornet 600 bo nigdzie nie mogę znaleźć.
Kiedyś wiedziałem na Allegro takie zaje.... ale kurcze aukcja się skończyła a nie zapisałem.
Z góry THX
-
Kozak_Barabasz - Świeżak
jesli dobrze mysle to ta hornetka miala naszyty na kanapie napis hornet jak tak to bylo to robione przez mojego kumpla http://btcustoms.pl/ to jego stronka oni zajmuja sie takze obszywaniem siedzen "na zamowienie" czyli mozesz wyszyc sobie swoje imie na kanapie albo jakies inne cudo zadzwon do pimpka i sie zapytaj
FZR 1000 92 r STREETFIGHTER
-
nurczas - Świeżak
-
Kozak_Barabasz - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości