Zobacz wÄ…tek - rodzaje zawieszen
NAS Analytics TAG

rodzaje zawieszen

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

rodzaje zawieszen

Postprzez lukas00 » 28/5/2006, 22:58

Dobra juz widze jak zaraz zostane sponiewierany przez np evil czy innych ale kurcze mam pytanko..bo czytam sobie na scigacz.pl opis hondy cbr600f i tam w pewnym momencie jest napisane " przednie zawieszenie ma wciaz tradycyjna konstrukcje. honda nie poszla w slady konkurencji i nie zalozyla upside down..." i oto moje pytanie jaka jest roznica pomiedzy tradycyjnym widelcem a upside down ?? bo jako poczatkujacy motocyklista znajacy sie jedynie na mechanice samochodowej nie mam pojecia a czesto przewija mi sie ta magiczna nazwa upside down :) mam nadzieje ze ktos mi spokojnie odpowie bez zadnego mieszania mnie z blotem heh :)
lukas00
Świeżak

Postprzez Thrillco » 29/5/2006, 03:38

mając ok. 10 lat...wpadłem na to sam ocb...więc narazie jeszcze daje ci szansę na wykazanie, że pod czaszką masz coś więcej niż zielona galaretka:DA jak już nie dasz rady to zapraszam na PW
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez lukas00 » 29/5/2006, 08:10

czyli uzyskujemy efekt jak po zalozeniu alufelg do auta heheh <zmniejszenie masy nieresorowanej> ok thx bo proste rzeczy bywaja najtrudniejsze
lukas00
Świeżak

Postprzez PajÄ…k » 31/5/2006, 14:23

no właśnie ostatnio spojrzałem na mego niebieskiego rumaka i zauważyłem że mam zawias jak w r1 usd hehe trzeba by sprawdzić czy nie był to pierwszy taki widelec zastosowany seryjnie
PajÄ…k
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości

na górê