[biblioteka] Wyścigi na lotniskach - widziane z...
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Świetny podałeś argument-gratuluje poziomuKomentatorzy napisał(a):Panie Tadku, jest Pan hipokrytą.<br><hr>Motocyklista<br>Komentatorzy napisał(a):hahahahahahahha następny który nie wie co to argumenty:) i nie wie,ze nalezy się podpisywać:) Napisz "MOTOCYKLISTO" dlaczego tak sądzisz??<br><hr>Bartosz O<br>Komentatorzy napisał(a):Obawiam się że sprowadzisz mnie do swojego poziomu i pokonasz doświadczeniem więc nie będe z Tobą dyskutował. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia<br><hr>Motocyklista<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Aby powstał nowy tor trzeba inwestora z grubymi milionami euro. W takim zadupiu sportów motorowych, jak moja Polska wschodnia, nie ma na to szans. Niech chłopaki z Białej okrzepną trochę, ze dwa lata. Bez poważniejszych zdarzeń i frekwencja będzie rosła jak na lublinie. Na 10 ganiających tam chłopaków, co najmniej jeden to uratowany żywot, przez podniesione umiejętności, lub glebę, która na lotnisku skończy się na siniakach i połamanych plastikach, zamiast trupem na drodze. Złota inicjatywa pokazująca czym powinien zajmować się PZMot, i czego nie robi. Jak znam życie, już pewnie związek kręci bata na tor i imprezy w białej. W tym są dobrzy. Załatwią gości i motocyklistów przepisami "w trosce o ich bezpieczeństwo" i trawa będzie mogła spokojnie rosnąć ptaki śpiewać i wić gniazdka, a deweloperzy budować i obrastać tłuszczem razem z prezesami związku.
Oby się moje słowa w g.... zamieniły!
Pozdrawiam<br><hr>Tomasz
Oby się moje słowa w g.... zamieniły!
Pozdrawiam<br><hr>Tomasz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czarno na białym.<br><hr>scatlockKomentatorzy napisał(a):Ludzie, troche myślenia nie zaszkodzi. Poczytajcie zanim sie wypowiecie: <a href="http://www.konferencje.com/porady,49.html" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.konferencje.com/porady,49.html</a> <br><hr>IgoRR<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sorry ,nie czytałem artykułu Lovtzy ,nie jeżdżę na torach a tym bardziej na lotnisku . Wiem natomiast jedno - starzy i młodzi motocykliści rozpaczliwie potrzebują miejsca gdzie mogli by nie stanowiąc zagrożenia dla siebie i innych się wyszaleć oraz podnieść swoje umiejętności . Nie ważne czy z instruktorem czy tylko w towarzystwie bardziej doświadczonych kolegów , nie ważne czy w zgodzie z przepisami i za aprobatą księdza i teściowej czy bez niej...Niestety , posiadanie Prawa Jazdy nie jest równoznaczne z umiejętnością jazdy na moto a coraz szybsze maszyny kuszą by odkręcić i młodych i starych dla tego ze zdziwieniem czytam że ktoś taki jak Lovtza nie rozumie tak dla mnie oczywistych potrzeb motocyklistów .Wiem że są profesjonalne tory wyścigowe , wiem też że ze względu na odległość i ceny są dla wielu z nas są niedostępne dla tego ze wszech miar popieram wszelkie inicjatywy stworzenia nam chociaż namiastki tychże torów bez względu na to czy są legalne i przepisowe czy nie . Byle nie ścigać się na ulicach i być przygotowanym na to co czeka nas na naszych polskich ( i nie tylko ) drogach .<br><hr>marian R1
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości