[Skutery Zipp] Zipp Otis 2T
• Strona 1 z 1
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Witam
Mam na imię Piotr, postanowiłem nabyć z myślą również o sobie niewielki skuter lekki,małe gabaryty,zarazem prosty w obsłudze bez zbędnych bajerów.Kupiłem synowi na pamiątka Pierwszej Komunii Świętej (by kasa się nie rozeszła) skuter Zipp Otis 2T.Swą decyzję kierowałem tym:firma,serwis, małe gabaryty jak i masa samego skutera po zalaniu olejem i paliwem 80 kg. chłopak ma zaledwie 9 lat i uczy się dopiero jazdy.Niestety nie udała nam się pierwsza jazda w dniu zakupu.Po przejechaniu kilku okrążeń ok 1 km. zepsuł się moduł
.Zobaczymy co dalej, przed nami 24 miesiÄ…ce gwarancji
<br><hr>Piotr Jamrogowicz
Mam na imię Piotr, postanowiłem nabyć z myślą również o sobie niewielki skuter lekki,małe gabaryty,zarazem prosty w obsłudze bez zbędnych bajerów.Kupiłem synowi na pamiątka Pierwszej Komunii Świętej (by kasa się nie rozeszła) skuter Zipp Otis 2T.Swą decyzję kierowałem tym:firma,serwis, małe gabaryty jak i masa samego skutera po zalaniu olejem i paliwem 80 kg. chłopak ma zaledwie 9 lat i uczy się dopiero jazdy.Niestety nie udała nam się pierwsza jazda w dniu zakupu.Po przejechaniu kilku okrążeń ok 1 km. zepsuł się moduł

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam, mam ten skuter od prawie roku i jestem z niego zadowolony. Jazda nim sprawia przyjemność,
nie psuje się, i łatwo się nad nim panuje.<br><hr>Patryk
nie psuje się, i łatwo się nad nim panuje.<br><hr>Patryk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ten skuter jest ok mam go od 2 miesiecy i jest spoko i zasuwa mi 80 km bo blokada jest sciognienta i polecam ten skuter<br><hr>krycha
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam go już 2 lata i nie narzekam tylko jak na taki skuter dużo pali.ale sunie jak torpeda 80km/h<br><hr>psyta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
cześć jestem w posiadaniu tego skutera od roku, i nie narzekam leci mi 70km/h nie zdejmowałem blokad polecam ten skuter:)<br><hr>Patryk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości