[Aktualności] Schuberth RiderEcall - jeszcze...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Schuberth RiderEcall - jeszcze...
Dyskusja na temat: Schuberth RiderEcall - jeszcze bezpieczniej
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Schuberth RiderEcall - jeszcze bezpieczniej
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Schuberth RiderEcall - jeszcze bezpieczniej
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
ciekaw jestem czy jak kask spadnie na ziemie poprostu czy tez powiadamia tÄ… laske?troche lipa wtedy<br><hr>Gsx-r
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chcę zobaczyć te helikoptery ratujące motocyklistów w polsce
O, zapomniałem... Przecież wystarczy mieć odpowiednie nazwisko
A tak na poważnie - bardzo dobra inicjatywa - fajnie, że coś takiego wchodzi. Miejmy nadzieję, że faktycznie będzie z tego faktyczny pożytek.<br><hr>Andrzej

A tak na poważnie - bardzo dobra inicjatywa - fajnie, że coś takiego wchodzi. Miejmy nadzieję, że faktycznie będzie z tego faktyczny pożytek.<br><hr>Andrzej
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wcale nie trzeba mieć odpowiedniego nazwiska - dobrze zachowany organ, na który jest zapotrzebowanie do przeszczepu też wystarczy.<br><hr>zyprysKomentatorzy napisał(a):Chcę zobaczyć te helikoptery ratujące motocyklistów w polsceO, zapomniałem... Przecież wystarczy mieć odpowiednie nazwisko
A tak na poważnie - bardzo dobra inicjatywa - fajnie, że coś takiego wchodzi. Miejmy nadzieję, że faktycznie będzie z tego faktyczny pożytek.<br><hr>Andrzej<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widać nie pojąłeś o co chodzi nawet sam nie rozwiązałeś tego lub nawet nie przeczytałeś artykułu powyżej. Jakby ktoś zadzwonił że kask spadł to wtedy mówisz że nic poważnego tylko kask mi spadł i tyle...<br><hr>MyniuKomentatorzy napisał(a):ciekaw jestem czy jak kask spadnie na ziemie poprostu czy tez powiadamia tą laske?troche lipa wtedy<br><hr>Gsx-r<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości