Wyjmowalna wyściółka
• Strona 1 z 1
Wyjmowalna wyściółka
Witam, chciałbym się dowiedzieć, czy wyjmowalna wyściółka jest naprawdę tak istotnym elementem kasku, jak można wywnioskować z lektury forum?
Przymierzam się do zakupu Uvex Boss 520 i zastanawiam się, czy warto dopłacić prawie połowę jego ceny, żeby dostać model 530.
BTW: nie szukam opinii na temat innych, podobnej klasy kasków - używam produktów Uvexa od dawna (narty i nie tylko), jestem z nich bardzo zadowolony, więc zostaję przy firmie.
Przymierzam się do zakupu Uvex Boss 520 i zastanawiam się, czy warto dopłacić prawie połowę jego ceny, żeby dostać model 530.
BTW: nie szukam opinii na temat innych, podobnej klasy kasków - używam produktów Uvexa od dawna (narty i nie tylko), jestem z nich bardzo zadowolony, więc zostaję przy firmie.
- RuBy
- Świeżak
Jest ważna...
Łeb Ci się spoci i wszystko wchodzi w wyściółkę, p jakimś czasie twój kask będzie śmierdział jak skarpetki po upalym dniu.
Jedyną radą, żeby nie trzeba było prać jest jazda w kominiarce, co też nie zawsze daje oczekiwany efekt, poza tym weś jeździj w taki upał w kominiarce.
Ja bym dołożył i dopłacił, sam mam kask z wyjmowaną wyściółką.
Łeb Ci się spoci i wszystko wchodzi w wyściółkę, p jakimś czasie twój kask będzie śmierdział jak skarpetki po upalym dniu.
Jedyną radą, żeby nie trzeba było prać jest jazda w kominiarce, co też nie zawsze daje oczekiwany efekt, poza tym weś jeździj w taki upał w kominiarce.
Ja bym dołożył i dopłacił, sam mam kask z wyjmowaną wyściółką.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
podstawa to wlasnie zeby wysciolka sie wyjmowala bo bardzo ulatwia to pranie, niby taka na stale zamocowana tez wyprac mozna ale sobie tego nie wyobrazam, co do kominiarki to w upalach odpada
Proces ewolucji by lukas... najpierw rowerek z kolkami bocznymi pozniej normalny rowerek a dalej fz6 fazerek
-
lukas00 - Świeżak
Ja jezdze w kominiarce i jest ok kwestia przyzwyczajenia. Od poczatku ja zakladam i wiem ze tak po prostu musi byc. Co do wyjmowanej wysciolki to dobra rzecz
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
tak zawsze w kominiarce! Myslisz ze cos ze mna nie tak?
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
nie no spoko tylko naprawde ja bez kominiarki gotuje sie w swoim shoei i na kazdych swiatlach szybka w gore zeby oddechu nabrac takze w kominiarce sobie nie wyobrazam jezdzic ale w sumie to jest najbardziej prawidlowo bo syfu w srodku kasku nie robisz
Proces ewolucji by lukas... najpierw rowerek z kolkami bocznymi pozniej normalny rowerek a dalej fz6 fazerek
-
lukas00 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe