Pierwsze moto, 125cm3, 4000zł.
• Strona 1 z 1
Pierwsze moto, 125cm3, 4000zł.
Jak dotąd jeździłem tylko na skuterach, biegówki nie prowadziłem nigdy.
PoszukujÄ™ motocykla do 125 cm3.
Mam 16 lat, 55 kg, 170cm
Motocykl głownie do jazdy na codzień, żeby mało palił . Czasami w dłuższe trasy. Ogólnie dużo jeździć.
Dziennie bym robił 30-50 kilometrów
Na motocykl mogę wydać maks 4000 złoty, więc w gre wchodzi używka.
Motocykl powinien być bezawaryjny. Nie zamierzam w nim dłubać czy wysyłac do mechanika co miesiąc
Za rok kupiłbym lepszy, teraz chcę się uczyć.
Podobają mi się wszystkie motocykle oprócz chooperów najbardziej jednak te Enduro, supermoto, jednak nie takie prawdziwe crossy
Na oku szczerze nie mam żadnego modelu, nie wiem czym się kierować, z wyglądu podoba mi się Honda NSR bez owiewek bocznych, Yamaha TW, Daelim Roadwin,Honda GS 500 ale na tym nie mogee ;c i KTM duke.
Mam nadzieję że pomożecie mi dobrze wybrać moje pierwsze moto
Jak czegoś nie dopisałem to piszcie
Pozdrawiam
PoszukujÄ™ motocykla do 125 cm3.
Mam 16 lat, 55 kg, 170cm
Motocykl głownie do jazdy na codzień, żeby mało palił . Czasami w dłuższe trasy. Ogólnie dużo jeździć.
Dziennie bym robił 30-50 kilometrów
Na motocykl mogę wydać maks 4000 złoty, więc w gre wchodzi używka.
Motocykl powinien być bezawaryjny. Nie zamierzam w nim dłubać czy wysyłac do mechanika co miesiąc
Za rok kupiłbym lepszy, teraz chcę się uczyć.
Podobają mi się wszystkie motocykle oprócz chooperów najbardziej jednak te Enduro, supermoto, jednak nie takie prawdziwe crossy

Na oku szczerze nie mam żadnego modelu, nie wiem czym się kierować, z wyglądu podoba mi się Honda NSR bez owiewek bocznych, Yamaha TW, Daelim Roadwin,Honda GS 500 ale na tym nie mogee ;c i KTM duke.
Mam nadzieję że pomożecie mi dobrze wybrać moje pierwsze moto
Jak czegoś nie dopisałem to piszcie

Pozdrawiam

- Kraśko
- Świeżak
polecam Yamahę XT125, miałem i generalnie porządny motocykl, bezawaryjny, wygodny (200km bez przerwy bez bólu pleców), spalanie koło trójki wychodzi, za czwórkę kupisz już coś, a za cztery i pół coś całkiem ładnego
generalnie polecam

CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości