problem z wycignieciem silnika kmx125
• Strona 1 z 1
problem z wycignieciem silnika kmx125
Wysłany: 29/5/2007, 12:22
--------------------------------------------------------------------------------
mam taki problem wyciągam silnik z kmx 125 pierwszy raz wyciogam z takiego motoru mialem do czynienia z wsk mz jawy. chodzi o to ze nie moge wyciągnąć takiej dużej śruby która przechodzi przez wachacz jest tam jakiś patent czy cos nie chce prubować empirycznie. Jak ktoś coś jakoś to bede bardzo wdzieczny
--------------------------------------------------------------------------------
mam taki problem wyciągam silnik z kmx 125 pierwszy raz wyciogam z takiego motoru mialem do czynienia z wsk mz jawy. chodzi o to ze nie moge wyciągnąć takiej dużej śruby która przechodzi przez wachacz jest tam jakiś patent czy cos nie chce prubować empirycznie. Jak ktoś coś jakoś to bede bardzo wdzieczny
- Waldemar
- Świeżak
Chodzi Ci o tÄ… oÅ› co przechodzi przez: wachacz->rame-> silnik-> rame-> wahacz?
Nie możesz wyciągnąć bo wyjść nie chce?
p.s. co to znaczy empirycznie?
Nie możesz wyciągnąć bo wyjść nie chce?
p.s. co to znaczy empirycznie?

Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
Hmmm... jak rozbierasz cały tył, albo całe moto, to ściągnij koło, amortyzator i inne pierdoły i sprawdz czy wahacz w ogóle chodzi normalnie. Ja kiedyś miałem yamahe dt i po ściągnięciu wszystkiego wahacz nie chciał chodzić. Nie wiem jak on mógł tak pracować...
A jak siÄ™ nie rusza to potraktuj go... empirycznie
A jak siÄ™ nie rusza to potraktuj go... empirycznie

Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
Za bardzo się wciągnęłem
Z silnika zszedłem na wahacz... ale właściwie to to samo.

Husqvarna WR

-
panzernacker - Bywalec
Ja właśnie jestem w trakcie rozbierania swojego moto i tez mam problem z jedną ośką 

Husqvarna WR

-
panzernacker - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości