Szukam ścigacza o pojemności 125cc na pierwszy raz
• Strona 1 z 1
Szukam ścigacza o pojemności 125cc na pierwszy raz
Witam,
Mam taki problem że nie jestem obeznany w motorach
Około kilka tygodni temu jakoś mnie zafascynowały te maszyny i chciałbym sam jeździć nimi, więc niedawno wysłałem papiery na prawko A1 (Ponieważ mam 17 lat to mogę tylko to)
Czyli jak w Temacie - Szukam mało awaryjnego ścigacza, najlepiej by mało palił (4t) i był silnik o pojemności 125cc (Oczywiście patrze też na wygląd
- A nie wiem czy te informacje są przydatne ale jestem jak na razie o wadze 65kg i wzroście 175cm około, oraz chcę motor do użytku własnego czyli do jazdy po mieście z Punktu A do B, czasem w dłuższą drogę
Oczywiście będę jeździł spokojnie (Nie za bardzo lubię szaleć oraz nie za bardzo chcę być dawcą organów po zrobieniu prawka
Z moich obserwacji widziałem już:
Honda NSR 125
Honda CBR 125
Yamaha YZF R125
Aprilia RS 125
Oczywiście czekam na wasze sugestie
(Czyli który polecacie na pierwszy raz, który lepszy - mniej awaryjny i więcej części dostępnych, oraz by nie był za drogi)
Prosiłbym też o podanie w ceny miarę możliwości do maks 1,8-2k Funtów chociaż nie chciałbym tak dużo wydawać
(Mieszkam w Szkocji więc jakoś się spróbuje rozejrzeć z cenami na miejscu dla ewentualnego obiegu
)
Mam taki problem że nie jestem obeznany w motorach

Około kilka tygodni temu jakoś mnie zafascynowały te maszyny i chciałbym sam jeździć nimi, więc niedawno wysłałem papiery na prawko A1 (Ponieważ mam 17 lat to mogę tylko to)
Czyli jak w Temacie - Szukam mało awaryjnego ścigacza, najlepiej by mało palił (4t) i był silnik o pojemności 125cc (Oczywiście patrze też na wygląd

Oczywiście będę jeździł spokojnie (Nie za bardzo lubię szaleć oraz nie za bardzo chcę być dawcą organów po zrobieniu prawka
Z moich obserwacji widziałem już:
Honda NSR 125
Honda CBR 125
Yamaha YZF R125
Aprilia RS 125
Oczywiście czekam na wasze sugestie
(Czyli który polecacie na pierwszy raz, który lepszy - mniej awaryjny i więcej części dostępnych, oraz by nie był za drogi)
Prosiłbym też o podanie w ceny miarę możliwości do maks 1,8-2k Funtów chociaż nie chciałbym tak dużo wydawać

(Mieszkam w Szkocji więc jakoś się spróbuje rozejrzeć z cenami na miejscu dla ewentualnego obiegu

Świeżutki fan motoryzacji jednośladów 

- ScottishRoads
- Świeżak
w tym dziale: "skutery, 50, 125" znajdziesz wszelkie info
zamykam
zamykam
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości