[turystyka] Motocyklem w Alpy - wyprawa do mekki...
• Strona 1 z 1
[turystyka] Motocyklem w Alpy - wyprawa do mekki...
Dyskusja na temat: Motocyklem w Alpy - wyprawa do mekki dwóch kółek
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklem w Alpy - wyprawa do mekki dwóch kółek
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklem w Alpy - wyprawa do mekki dwóch kółek
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
W sobotę sam wróciłem z Livigno, trasa przez góry fantastyczna, ale wymaga dużego skupienia, nie ma to jak wydma śniegu w poprzek drogi, albo dosłownie zsuwający się śnieg na głowę, natomiast jazda pod miniwodospadami z topniejącego śniegu to standard. Też brakowało mi znaków ostrzegawczych, w końcu 80 km/h na ciągle wąskiej i krętej trasie potrafi dać w kość. Myślę o powrocie na trasę, jednakże niech będzie ciut cieplej
<br><hr>Galder

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
w maju wybieram się w Alpy. Czy może ktoś doradzić, jak wygląda sprawa przejezdności dróg w tym okresie? Co z drogami otwartymi tylko od czerwca - czy jak wjadę na nią w maju mogę liczyć na mandat, czy raczej nie ma kontroli i jedzie się na własną odpowiedzialność?<br><hr>właściciel g650gs
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Najwyższe przełęcze, te powyżej 2000mnpm są najczęściej pozamykane do końca maja. Co do kontroli to nigdy sie nie spotkałęm.Komentatorzy napisał(a):w maju wybieram się w Alpy. Czy może ktoś doradzić, jak wygląda sprawa przejezdności dróg w tym okresie? Co z drogami otwartymi tylko od czerwca - czy jak wjadę na nią w maju mogę liczyć na mandat, czy raczej nie ma kontroli i jedzie się na własną odpowiedzialność?<br><hr>właściciel g650gs<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
DziękiKomentatorzy napisał(a):w maju wybieram się w Alpy. Czy może ktoś doradzić, jak wygląda sprawa przejezdności dróg w tym okresie? Co z drogami otwartymi tylko od czerwca - czy jak wjadę na nią w maju mogę liczyć na mandat, czy raczej nie ma kontroli i jedzie się na własną odpowiedzialność?<br><hr>właściciel g650gs<br>Komentatorzy napisał(a):Najwyższe przełęcze, te powyżej 2000mnpm są najczęściej pozamykane do końca maja. Co do kontroli to nigdy sie nie spotkałęm.<br><hr>Roman<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kurcze, mieszkam w sumie nie daleko i bardzo rzadko tam sie wybieram. Ale teraz na pewno tam sie wybiore na moje V-Strom'ce. Pozdrawiam<br><hr>joperson
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości