Motocykl sprowadzany z Francji
• Strona 1 z 1
Motocykl sprowadzany z Francji
Witam! chciałbym się dowiedzieć jakie dokumenty powinien mieć motor sprowadzpny z zagranicy, a w szczególności interesuje mnie Francja. Znalazłem motocykl i chciałbym wiedzieć jakich dokumentów mogę oczekiwać od sprzedawcy. Które z nich potrzebne są do rejestracji moto.
pozdrawiam
pozdrawiam
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
Bana mu
viewtopic.php?t=223
i jak ktoś kiedyś powiedział szukajcie a znajdziecie ty nie szukałeś więc nie znalazłeś
pozdro
viewtopic.php?t=223
i jak ktoś kiedyś powiedział szukajcie a znajdziecie ty nie szukałeś więc nie znalazłeś
pozdro
-
PajÄ…k - VIP Åšcigacz.pl
jest faktura zakupu moto z jakiegoś komisu (sprawdziłem ze takowy istnieje bo w sumie mialem na poczatku watpliwosci... ale jest taki, napisałem do nich maila ale czekam na odpowiedz, pewnie jutro bedzie o ile bedzie) i jest... dowód rejestracyjny wydany na faceta ktory kupił to moto z komisu (facet od ktorego chce kupic) end thats all:D... no i ogolnie ma 1 kluczyk i nie ma ksiazki serwisowej... musze poczekac na maila z tego komisu bo zadalem im pytania odnosnie watpliwosci moze wyjaśnią mi je
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
No niby tak ale 1 kluczyk + zero dokumentów odnośnie motocykla = pewne obawy;)
A jak to jest z tym dowode rejestracyjnym wydawanym tam we francji? jak to jest ze jest wydany na kogos kto kupił motocykl... na obcokrajowca? to jest jakis tymczasowy?
A jak to jest z tym dowode rejestracyjnym wydawanym tam we francji? jak to jest ze jest wydany na kogos kto kupił motocykl... na obcokrajowca? to jest jakis tymczasowy?
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
no dla mnie nie ale moze poprostz zbyt dlugo w polsce mieszkam 2 kluczki s po to bz muc jeden zgubic a ksiazka serwisowa jesli moto jest nowe to powinna bzc chyba ze ci z komisu j schowali zeby sie nie wydalz naprawy powypadkowe albo jesli moto starsze t po okresie gwarancyjnym ktos ja poprostu wywalil
-
PajÄ…k - VIP Åšcigacz.pl
bez dowodu zakupu i innzch papierow raczej nie chociaz zadzwon do jakiegos salonu tej marki w polsce i dowiedz sie jak by to wygladalo bo moze po wykonaniu jakiegos wiekszego przegladz dali bz ci gwarancje
-
PajÄ…k - VIP Åšcigacz.pl
aha... no właśnie jutro udaje sie do salonu to wypytam sie o wszystko... mam nadzieje ze żabojady odpiszą mi... chociaz nawet jeżeli przetrzymaliby jakies dokumanty to watpie ze daloby rade je od nich sciagnac bo na jakiej podstawie mieliby mi je przesłac;)
Największa lipa to... brak dowodu zakupu motocykla, brak ksiazki serwisowej, brak gwarancji, no i felerny 1 kluczyk
Jeżeli miałby ktoś jakieś uwagi to śmiało... z chęcią dowiem się jak wy widzicie taką sprawę...
Największa lipa to... brak dowodu zakupu motocykla, brak ksiazki serwisowej, brak gwarancji, no i felerny 1 kluczyk
Jeżeli miałby ktoś jakieś uwagi to śmiało... z chęcią dowiem się jak wy widzicie taką sprawę...
-
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości