Zobacz wątek - PROŚBA O POMOC - Jazda po torze wynajętym motocyklem
NAS Analytics TAG

PROŚBA O POMOC - Jazda po torze wynajętym motocyklem

O wszystkim
_________

PROŚBA O POMOC - Jazda po torze wynajętym motocyklem

Postprzez glorfi » 31/7/2012, 10:06

Witam,

Na wstępie zaznaczam, że w tematyce motocyklowej jestem totalnym laikiem dlatego też prośba o pomoc do pasjonatów.

Sytuacja wygląda następująco:

Moja siostra kocha motocykle, swojego jeszcze się nie doczekała ale już niewiele jej brakuje. Zbiera o ile dobrze pamiętam na Suzuki GSX-R ale jaki to nie wiem. Ale do rzeczy.

Z rodzinką (cała mafia laików w tej tematyce) wymyśliliśmy, żeby w formie prezentu urodzinowego wykupić jej, o ile to możliwe jazdę po jednym z polskich torów wyścigowych wynajętym motocyklem w formie rekreacyjnej lub w formie szkolenia doszkalającego technikę jazdy ma motocyklu sportowym. Niestety nie mogę nic takiego znaleźć na necie więc pozostaje mi jedynie Wasza pomoc.

Czy coś takiego jest możliwe, a jak tak to czy macie kontakt do osób, które są w stanie coś takiego zorganizować?

No i czy rzecz jasne jest to dobry pomysł na prezent?

Bardzo proszÄ™ o pomoc.
glorfi
Świeżak

Postprzez glorfi » 31/7/2012, 10:27

Prawko ma :-) a koszty myślę że do ok. 600 zł to raczej spokojnie.

Ale dzięki za sugestie.
glorfi
Świeżak

Postprzez Arturo925 » 31/7/2012, 10:53

A może jakis dobry ciuch na moto? Kurtka, rękawice, buty. Cos byście wybrali. Jazdy doszkalające fajna sprawa i do gsxra by jej sie przydały, ale nie wiem czy akurat w tym momencie. Myślę ze pożyteczniejsze byłyby gdyby już jako tako umiała sie owym gsxrem poruszać.
Arturo925
Stały bywalec

Postprzez motoluka » 31/7/2012, 11:21

Świetny pomysł, ale zły kierunek. Jazda po torze motocyklem sportowym nie jest dla zupełnego laika, będzie walczyła z motocyklem i niczego się nie nauczy. Ja bym to ukierunkował inaczej tj. jazdy szkoleniowe w profesjonalnym ośrodku ale nie jazdy wyścigowe. Masz kilka szkół o bardzo dobrej opinii min. szkoła Tomka Kulika. Na takim kursie nauczy się bardzo dużo na motocyklach, które ogarnie. Istnieją także szkoły, które udostępniają kilka swoich modeli.
motoluka
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê