PROŚBA O POMOC - Jazda po torze wynajętym motocyklem
• Strona 1 z 1
PROŚBA O POMOC - Jazda po torze wynajętym motocyklem
Witam,
Na wstępie zaznaczam, że w tematyce motocyklowej jestem totalnym laikiem dlatego też prośba o pomoc do pasjonatów.
Sytuacja wygląda następująco:
Moja siostra kocha motocykle, swojego jeszcze się nie doczekała ale już niewiele jej brakuje. Zbiera o ile dobrze pamiętam na Suzuki GSX-R ale jaki to nie wiem. Ale do rzeczy.
Z rodzinką (cała mafia laików w tej tematyce) wymyśliliśmy, żeby w formie prezentu urodzinowego wykupić jej, o ile to możliwe jazdę po jednym z polskich torów wyścigowych wynajętym motocyklem w formie rekreacyjnej lub w formie szkolenia doszkalającego technikę jazdy ma motocyklu sportowym. Niestety nie mogę nic takiego znaleźć na necie więc pozostaje mi jedynie Wasza pomoc.
Czy coś takiego jest możliwe, a jak tak to czy macie kontakt do osób, które są w stanie coś takiego zorganizować?
No i czy rzecz jasne jest to dobry pomysł na prezent?
Bardzo proszÄ™ o pomoc.
Na wstępie zaznaczam, że w tematyce motocyklowej jestem totalnym laikiem dlatego też prośba o pomoc do pasjonatów.
Sytuacja wygląda następująco:
Moja siostra kocha motocykle, swojego jeszcze się nie doczekała ale już niewiele jej brakuje. Zbiera o ile dobrze pamiętam na Suzuki GSX-R ale jaki to nie wiem. Ale do rzeczy.
Z rodzinką (cała mafia laików w tej tematyce) wymyśliliśmy, żeby w formie prezentu urodzinowego wykupić jej, o ile to możliwe jazdę po jednym z polskich torów wyścigowych wynajętym motocyklem w formie rekreacyjnej lub w formie szkolenia doszkalającego technikę jazdy ma motocyklu sportowym. Niestety nie mogę nic takiego znaleźć na necie więc pozostaje mi jedynie Wasza pomoc.
Czy coś takiego jest możliwe, a jak tak to czy macie kontakt do osób, które są w stanie coś takiego zorganizować?
No i czy rzecz jasne jest to dobry pomysł na prezent?
Bardzo proszÄ™ o pomoc.
- glorfi
- Świeżak
A może jakis dobry ciuch na moto? Kurtka, rękawice, buty. Cos byście wybrali. Jazdy doszkalające fajna sprawa i do gsxra by jej sie przydały, ale nie wiem czy akurat w tym momencie. Myślę ze pożyteczniejsze byłyby gdyby już jako tako umiała sie owym gsxrem poruszać.
-
Arturo925 - Stały bywalec
Świetny pomysł, ale zły kierunek. Jazda po torze motocyklem sportowym nie jest dla zupełnego laika, będzie walczyła z motocyklem i niczego się nie nauczy. Ja bym to ukierunkował inaczej tj. jazdy szkoleniowe w profesjonalnym ośrodku ale nie jazdy wyścigowe. Masz kilka szkół o bardzo dobrej opinii min. szkoła Tomka Kulika. Na takim kursie nauczy się bardzo dużo na motocyklach, które ogarnie. Istnieją także szkoły, które udostępniają kilka swoich modeli.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości