Ile za ubezpieczenie?
• Strona 1 z 1
Ile za ubezpieczenie?
Witam. Wlasnie nabylem yamaha thundercat z 1999 roku i chcialbym sie dowiedziec ile bedzie mnie kosztowac ubezpieczenie tego motoru zarowno OC jak i AC. Probowalem znalezsc jakies dane w internecie ale bezskutecznie, a mieszkam w Anglii wiec nie mam mozliwosci przejsc sie i zapytac.
dzieki
dzieki

- pawlos
- Świeżak
Miałem ten sam problem,szukałem najtańszego AC (motocykl FZ 6 Fazer rok 2004 wartość ubezpieczenia 20000,nie miałem żadnych zniżek) PZU składka na rok 2600,Uniqa 3196...kosmos
(( Jednak wykupiłem ubezpieczenie w Allianz (chyba mają w tej chwili najlepszą ofertę na motocykle) i zapłaciłem 1870,- (stawka podstawowa 2200) ale przycisnąłem trochę miłą Panią agentkę i okazało się że jeżeli wykupię polisę na ubezpieczenie mieszkania za 100 zł to dostanę 15 % rabatu na AC. Co do OC wykupiłem w PZU stawka podstawowa 120,- w Allianz 198,-
Pozdro

Pozdro
- Guzzi
- Świeżak
ale Ty chcesz rejestrować w Polsce? a po co skoro mieszkasz w Angli?
Bunny gdybyś znał angielskie stawki ubezzpieczeniowe to byś nie pytał pozatym ma to też inne dobre strony angole polskiego nie znają więc się nie czepiają a i wjazd np do centrum londka nic nie kosztuje podczas gdy na angielskich tablicach trzeba bulić
-
PajÄ…k - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 4 gości