Zobacz wątek - Wrocław: kurtka, kask, spodnie, może rękawiczki
NAS Analytics TAG

Wrocław: kurtka, kask, spodnie, może rękawiczki

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Wrocław: kurtka, kask, spodnie, może rękawiczki

Postprzez merlinnot » 22/7/2012, 20:50

Witam!

Może znajdą się wśród was nocne marki, które znają trochę sytuację we Wrocławiu:

Chcę kupić sobie takie akcesoria jak w temacie, mam zamiar pojechać do Strefy GP w okolicach Bema, bo z tego co się orientowałem, mają najtaniej. A teraz prośba:

Czy moglibyście polecić mi w miarę tani, dobry sklep we Wrocławiu? Lub pokazać jakieś dobre pozycje w sklepach internetowych? Mam zamiar wydać maksymalnie 1500. Najlepiej, gdybym zmieścił się w tysiącu, w końcu motoru też za darmo nie dostanę.

Tylko nie piszcie czegoś w stylu "no co ty, kup najpierw motor, najlepiej od razu litra, po co ci ciuchy bez motoru?", bo taką podjąłem decyzję, że najpierw ciuchy i tyle w temacie, nie ma o czym dyskutować.

Dzięki wielkie!
merlinnot
Świeżak

Postprzez Gensior » 22/7/2012, 21:07

Poczytaj trochę forum, widać, że nie zaglądałeś w inne tematy, bo po pierwsze na forum nie spotkałem się z radą typu "najpierw motor, potem ciuchy", na odwrót zaś owszem i to bardzo często. Po drugie niestety za 1500zł niczego sensownego nie kupisz.
Gensior
Świeżak

Postprzez merlinnot » 22/7/2012, 21:23

Na forum też się nie spotkałem, ale poza... Czytałem na forum, także na portalu, była bardzo fajna relacja z targów Shoei, z której sporo się dowiedziałem. Nie znalazłem jednak tematu o akcesoriach we Wrocławiu. Byłem już w kilku sklepach, w Strefie GP zaproponowali mi dwie skórzane kurtki, jedna za 450, druga za 700. Pierwsza taka typowo chopperowa, z ćwiekami, dużym kołnierzem itd. Wydawała mi się mniej bezpieczna od tej drugiej, takiej bardziej w stylu ścigacza. Obydwie miały zestaw ochraniaczy w najważniejszych miejscach, w tym na kręgosłupie. Spodnie skórzane 300, jeansy z kevlarem 360 (czy możecie coś o nich powiedzieć, o trwałości i jeździe w zimie?). Nie pamiętam modelu kasku i rękawic.
merlinnot
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości

na górê