obrotomierz w Yamaha Fazer 600 2002r
• Strona 1 z 1
obrotomierz w Yamaha Fazer 600 2002r
ile może kosztować naprawa obrotomierza w tym modelu ponieważ wskazówka wogole nie reaguje.
-
GhastRider90 - Świeżak
tak o tego mi chodzi wizulanie wyglada ok choć widać ze był robiony kwestia tylko jak dobrze robiony.
co moze być pododem nie chodenia obrotomierza ?
co moze być pododem nie chodenia obrotomierza ?
-
GhastRider90 - Świeżak
Kolega pojechal ogladac te moto..wizualnie ok , ale silnik jest podciachany..nie bierz tego , pojechalimsy z kolega i tam jest dwoch gosci wspolwlascicieli..kazdy mowil co innego co do gwarancji. Silnik szelesci i jak na ten przebieg to powinna byc igla..pozniej przejezdka..te moto jak na te moc i pojemnosc nie jedzie..przejedz tym Fazerem z komisu i innym ..zobaczysz ze ten w Jastkowie jest podciachany..pojechalismy na ogledziny a tam lampy nie bylo (tej przy owiewce) , silnik dziwnie szelesci , dziwnie chodzil ..i wogole krecili cos tam ...rob co chcesz , ale uwazaj bo z silnikiem cos jest nie tak , przejedz sie innym Fazerem i zobaczysz co jest grane..aaa i pytam sie goscia ile stoi tam u nich z komisie..jeden mowi ze 2 miechy , drugi ze 4 miechy..oni kreca jak nie wiem..
Kawasaki ZX-14R '12.
-
MANIAK. - Świeżak
widzałemgo dzis poskładali go bo widać było ze coś robili przy nim malowany był silnik niby pali z pierwszego ale tez praca silnika byla niby rowna ale coś w nim nie było tak tzn. taki właśnie szelest było słychać ciekaw jstem jak to idzenie jechałem jeszcze mam zamiar w poniedzałek. lampy wszystkie były wiec pewnie robili.
Suzuki Bandit 600S 2001r still rolling...
-
GhastRider90 - Świeżak
To twoje pierwsze moto ? dodatkowo miska olejowa byla rozkrecana , czyli cos jest nie tak . Silnik jest podciachany , przjedz sie tym Fazerem z tego komisu , i jakims innym , zobaczysz jaka jest roznica. Jaki masz budzet ?
W Warszawie w Armed Bike jest ladny Fazer niebieski , zadbany. Tylko ze on jest za 9900zl..kolega tam kupil tez Fazera i jest bardzo zadowolony... Uwazaj.
W Warszawie w Armed Bike jest ladny Fazer niebieski , zadbany. Tylko ze on jest za 9900zl..kolega tam kupil tez Fazera i jest bardzo zadowolony... Uwazaj.
Kawasaki ZX-14R '12.
-
MANIAK. - Świeżak
znalazłem GSX600F z 2000rogladam w poniedzałek zobaczymy jak tamten się zaprezentuje.
tak 1 moto fazer silny ale do ogarniecia. najbardziej pasuja mi 80-85konne maszynki ale patrze takze na wizaualny wyglad sprzetu.
tak 1 moto fazer silny ale do ogarniecia. najbardziej pasuja mi 80-85konne maszynki ale patrze takze na wizaualny wyglad sprzetu.
Suzuki Bandit 600S 2001r still rolling...
-
GhastRider90 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości