Tuning Yamaha Cygnus X
• Strona 2 z 2 • 1, 2
no i git tylko pamietaj aby zobaczyc czy nie ma zwezki w kolanku tlumika wychodzacego z cylindra:)
Aprilia Rs/Gs
-
motocyklista188 - Bywalec
motocyklista188 napisał(a):no i git tylko pamietaj aby zobaczyc czy nie ma zwezki w kolanku tlumika wychodzacego z cylindra:)
Gdzieś wyczytałem, że tłumik Tecnigas Silent Pro jest tylko zamiennikiem serii i nie daje przyrostu osiągów - czy możesz to potwierdzić lub zanegować?
Mam też kontakt z firmą z Polski, która robi tłumiki na zamówienie gotowe do montażu pod wymiar w - moim zdaniem - przystępnej cenie. Jeśli nie wyjdzie z markowymi to skorzystam z ich oferty.
- klekocix
- Świeżak
a czy markowy musi znaczyc lepszy??
przyrost osiagow daje Ci tylko tak jak pisalem wyzej SPORTOWY ODBLOKOWANY tlumik
Ci jezeli zrobia Ci na zamowienie napewno bedzie bez blokad tylko musisz im o tym wspomniec i napewno bedzie dobrze
przyrost osiagow daje Ci tylko tak jak pisalem wyzej SPORTOWY ODBLOKOWANY tlumik
Ci jezeli zrobia Ci na zamowienie napewno bedzie bez blokad tylko musisz im o tym wspomniec i napewno bedzie dobrze
Aprilia Rs/Gs
-
motocyklista188 napisał(a):a czy markowy musi znaczyc lepszy??
Dostałem następującą propozycję, co o tym sądzić?

- klekocix
- Świeżak
no pasuje tylko ja bym go ucial troche dalej bo widze masz tam slepa kiszke ta sruba co wystaje
Aprilia Rs/Gs
-
motocyklista188 napisał(a):no pasuje tylko ja bym go ucial troche dalej bo widze masz tam slepa kiszke ta sruba co wystaje
No właśnie zastanawiałem się cały czas co to jest ta ślepa kiszka i do czego służy?
A to jest ta firma, która oferuje mi tłumik.
http://allegro.pl/wydech-dominator-spec ... 83763.html
Pytanie tylko czy nie będzie dziwnie wyglądała rura wydechowa pół chrom czy tam nikiel a pół zwykły lekko zardzewiały metal?

- klekocix
- Świeżak
sam posiadam taki tlumik. Chyba tez od nich. ale nie jestem pewien
a czemu ma nie pasowac hehe bierzesz kawal papieru sciernego kupujesz farbe chrom do tlumikow i masz problem z glowy
a czemu ma nie pasowac hehe bierzesz kawal papieru sciernego kupujesz farbe chrom do tlumikow i masz problem z glowy
Aprilia Rs/Gs
-
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości