[Aktualności] Sześć podiów dla Metzelera
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Sześć podiów dla Metzelera
Dyskusja na temat: Sześć podiów dla Metzelera
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Sześć podiów dla Metzelera
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Sześć podiów dla Metzelera
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Ostatnio wg scigacza zawody wygrywają pirelli i metezelery, a ja myślałem, że to ludzie wygrywają ... Coraz gorsze są te "chamskie reklamy informacje prasowe"<br><hr>jan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale z ciebie matał, przeciez to nie pisze scigacz, tylko producent opon. jak metzeler płaci za reklamę to czemu ma tego nie puszczać?<br><hr>QbaKomentatorzy napisał(a):Ostatnio wg scigacza zawody wygrywają pirelli i metezelery, a ja myślałem, że to ludzie wygrywają ... Coraz gorsze są te "chamskie reklamy informacje prasowe"<br><hr>jan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A kto to jest "matał"? Czytaj gościu ze zrozumieniem. Jeśli to jest reklama, to powinno być napisane "papka reklamowa - nie czytaj". Moim zdaniem ten tekst to reklama, a nie informacja prasowa. Za informację prasową się chyba nie płaci? <br><hr>janKomentatorzy napisał(a):Ostatnio wg scigacza zawody wygrywają pirelli i metezelery, a ja myślałem, że to ludzie wygrywają ... Coraz gorsze są te "chamskie reklamy informacje prasowe"<br><hr>jan<br>Komentatorzy napisał(a):Ale z ciebie matał, przeciez to nie pisze scigacz, tylko producent opon. jak metzeler płaci za reklamę to czemu ma tego nie puszczać?<br><hr>Qba<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moim zdaniem placi sie za kazdą reklame.<br><hr>QbaKomentatorzy napisał(a):Ostatnio wg scigacza zawody wygrywają pirelli i metezelery, a ja myślałem, że to ludzie wygrywają ... Coraz gorsze są te "chamskie reklamy informacje prasowe"<br><hr>jan<br>Komentatorzy napisał(a):Ale z ciebie matał, przeciez to nie pisze scigacz, tylko producent opon. jak metzeler płaci za reklamę to czemu ma tego nie puszczać?<br><hr>Qba<br>Komentatorzy napisał(a):A kto to jest "matał"? Czytaj gościu ze zrozumieniem. Jeśli to jest reklama, to powinno być napisane "papka reklamowa - nie czytaj". Moim zdaniem ten tekst to reklama, a nie informacja prasowa. Za informację prasową się chyba nie płaci? <br><hr>jan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości