Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Sześć podiów dla Metzelera
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Sześć podiów dla Metzelera

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Sześć podiów dla Metzelera

Postprzez Åšcigacz » 3/7/2012, 11:16

Dyskusja na temat: Sześć podiów dla Metzelera
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Sześć podiów dla Metzelera
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/7/2012, 11:16

Ostatnio wg scigacza zawody wygrywają pirelli i metezelery, a ja myślałem, że to ludzie wygrywają ... Coraz gorsze są te "chamskie reklamy informacje prasowe"<br><hr>jan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/7/2012, 12:35

Komentatorzy napisał(a):Ostatnio wg scigacza zawody wygrywają pirelli i metezelery, a ja myślałem, że to ludzie wygrywają ... Coraz gorsze są te "chamskie reklamy informacje prasowe"<br><hr>jan<br>
Ale z ciebie matał, przeciez to nie pisze scigacz, tylko producent opon. jak metzeler płaci za reklamę to czemu ma tego nie puszczać?<br><hr>Qba
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/7/2012, 12:53

Komentatorzy napisał(a):Ostatnio wg scigacza zawody wygrywają pirelli i metezelery, a ja myślałem, że to ludzie wygrywają ... Coraz gorsze są te "chamskie reklamy informacje prasowe"<br><hr>jan<br>
Komentatorzy napisał(a):Ale z ciebie matał, przeciez to nie pisze scigacz, tylko producent opon. jak metzeler płaci za reklamę to czemu ma tego nie puszczać?<br><hr>Qba<br>
A kto to jest "matał"? Czytaj gościu ze zrozumieniem. Jeśli to jest reklama, to powinno być napisane "papka reklamowa - nie czytaj". Moim zdaniem ten tekst to reklama, a nie informacja prasowa. Za informację prasową się chyba nie płaci? <br><hr>jan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/7/2012, 14:43

Komentatorzy napisał(a):Ale z ciebie matał, przeciez to nie pisze scigacz, tylko producent opon. jak metzeler płaci za reklamę to czemu ma tego nie puszczać?<br><hr>Qba<br>
Komentatorzy napisał(a):A kto to jest "matał"? Czytaj gościu ze zrozumieniem. Jeśli to jest reklama, to powinno być napisane "papka reklamowa - nie czytaj". Moim zdaniem ten tekst to reklama, a nie informacja prasowa. Za informację prasową się chyba nie płaci? <br><hr>jan<br>
Moim zdaniem placi sie za kazdÄ… reklame.<br><hr>Qba
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości

na górê