Zobacz wątek - <i>[Wyścigi World Superbike - relacje]</i> World Superbike w Ara
NAS Analytics TAG

[Wyścigi World Superbike - relacje] World Superbike w Ara

Komentarze użytkowników
_________

[Wyścigi World Superbike - relacje] World Superbike w

Postprzez Åšcigacz » 1/7/2012, 21:46

Dyskusja na temat: World Superbike w Aragonii - wyniki
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
World Superbike w Aragonii - wyniki
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/7/2012, 21:46

Szkopek jest niewiarygodny: "Najważniejsze jest jednak to, że mój powrót na tor był udany, a ja byłem przez cały weekend szybki i konkurencyjny". W kwalifkacjach glebokie tyly, nieukonczony wyscig, w polowie sezonu ZERO punktow w tabeli. No a on twierdzi ze jest szybki i konkurencyjny!? <br><hr>Prekser
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/7/2012, 22:10

Szkopek sie kompromituje - albo jest wyjatkowym narcyzem albo niepełnosprawnym umysłowo - facet jeździ 4-5 sek. wolniej od czołówki a jest wiecznie zadowolony. Myslałem, że te dwa sezony wyleczą go z międzynarodowej kariery ale z takim ego będzie chyba w przyszłym sezonie aplikował do moto GP. Biaggi mistrz.<br><hr>kibic realista
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/7/2012, 06:50

Komentatorzy napisał(a):Szkopek jest niewiarygodny: "Najważniejsze jest jednak to, że mój powrót na tor był udany, a ja byłem przez cały weekend szybki i konkurencyjny". W kwalifkacjach glebokie tyly, nieukonczony wyscig, w polowie sezonu ZERO punktow w tabeli. No a on twierdzi ze jest szybki i konkurencyjny!? <br><hr>Prekser<br>
Najlepsze są relacje z wyścigów w jego wydaniu. Gość jak opowiada np. o specyfice jakiegoś toru to słuchając go ma się wrażenie że on zapie...la kilka sekund przed czołówką :) a na tablicy ostatnie miejsca. No ale co do jego wypowiedzi to nie ma się co dziwić - w końcu chciał z jakiejś partii kandydować w wyborach :)<br><hr>szybki johnny
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości

na górê