Problem ze szpilkami w cylindrze Honda CR125
• Strona 1 z 1
Problem ze szpilkami w cylindrze Honda CR125
Witam
Mam do was gorącą prośbę , kogo polecicie w sprawie zrobienia szpilek w cylindrze.
Maiłem wcześniej ukręconą szpilkę w cylindrze, oddałem kolesiowi co zna się na motorach itp. Okej zrobił . Przejechałem 5 mh i to samo się stało ale z drugiej strony cylindra. Szpilka zerwała sie i oczywiście z toru pojechałem na pace dostawczaka.
Nie wiem co zrobić ,
pozdrawiam
sokol2
Mam do was gorącą prośbę , kogo polecicie w sprawie zrobienia szpilek w cylindrze.
Maiłem wcześniej ukręconą szpilkę w cylindrze, oddałem kolesiowi co zna się na motorach itp. Okej zrobił . Przejechałem 5 mh i to samo się stało ale z drugiej strony cylindra. Szpilka zerwała sie i oczywiście z toru pojechałem na pace dostawczaka.
Nie wiem co zrobić ,
pozdrawiam
sokol2
- sokol2
- Świeżak
byle komu, daj to dla byle tokarza
masz 2 opcje albo rozwiercic i dorobisz szpilke która w cylindrze ma wiekszą srednice niz w głowicy
albo zastosować spręzynki RECOIL
mozna tez zaspawac i na nowo wywiercic
to że koleś sie znał na motocyklach nie ma zadnego znaczenia. bo to jest robota dla ślusarza a nie pasjonata motocykli ;P
masz 2 opcje albo rozwiercic i dorobisz szpilke która w cylindrze ma wiekszą srednice niz w głowicy
albo zastosować spręzynki RECOIL
mozna tez zaspawac i na nowo wywiercic
to że koleś sie znał na motocyklach nie ma zadnego znaczenia. bo to jest robota dla ślusarza a nie pasjonata motocykli ;P
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości