Kask na turystyka
• Strona 1 z 1
Kask na turystyka
Poszukuje kasku na moto do turystyki miejsko-wiejskiej słowem dla początkującego bikera
Nie wiem co kupic chciałbym sie zmieścić w ok 1500 wszędzie piszą ze neotec itd tyle tylko czy to prawda czy pare setek mniej nie ma nic interesującego jeśli chodzi o szczekowca?
Zaproponujcie Please jakieś rozwiażanie alternatywne , jeśli opinia ze tylko neotec i koniec to biorę w ciemno
Pozdro
Nie wiem co kupic chciałbym sie zmieścić w ok 1500 wszędzie piszą ze neotec itd tyle tylko czy to prawda czy pare setek mniej nie ma nic interesującego jeśli chodzi o szczekowca?
Zaproponujcie Please jakieś rozwiażanie alternatywne , jeśli opinia ze tylko neotec i koniec to biorę w ciemno
Pozdro
- stablo
- Świeżak
Tutaj zobacz sobie jak kask chroni głowę:
http://sharp.direct.gov.uk/
Możesz też wybrać kryterium cenowe i czy ma to być integralny czy szczękowiec, a pewnie coś znajdziesz.
http://sharp.direct.gov.uk/
Możesz też wybrać kryterium cenowe i czy ma to być integralny czy szczękowiec, a pewnie coś znajdziesz.
-
Hyde - Bywalec
Ok rozumiem Hjc r pha max ? MoZe to miał dobra opinie w prasie moto i cena tez akceptowalna , dotychczas moim typem był multitec ale .... Teraz to już całkiem nie wiem , przymierzają test na 15 minut to tak naprawdę bardzo słaby test , tak jak narty kaski narciarskie i inne tego typu sprzęty stad moje pytanie co kupic ,ma moZe węgiel jakiegoś dobrego naprawdę dobrego integralną, osobiście wolałbym szczekowe ale .....
- stablo
- Świeżak
Kurde Hyde, ta stronka jest miarodajna, bo też szukam kasku i do tej pory byłem nastawiany na Airoha Mathisse, ale wg tej stronki np. Cabergi są 2 razy wytrzymalsze. To ja też się przyłączam do tematu. Szukam kasku szczękowego, z blendą, ale niestety mój budżet na niego to do 450zł. Co byście polecili?
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
Test ten testuje tylko i wyłącznie bezpieczeństwo/wytrzymałość. Kask Shoei, który jest za 2k a ma 5 gwiazdek będzie się różnił od Lazera za 300, który również ma te 5 gwiazdek, komfortem i jakością wykonania, to oczywiste.
Growing old is mandatory. Growing up is optional.
- Brekekeks
- Świeżak
z tą wytrzymałością też według mnie różnie może być bo kaski wykonane z materiałów znacznie lepszej klasy też różnicy niby nie mają między tymi najtańszymi czasami.. może tutaj chodzi o więcej niż jedno uderzenie? nie wiem nie wypowiem się ale wyniki sharp wydają mi się nierealne. Są też często określane jako kontrowersyjne (np. w prasie)
-
kravec - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość