Pierwszy "rozsądny" sprzęcik;) Konkretnie Kawa Zep
• Strona 1 z 1
Pierwszy "rozsądny" sprzęcik;) Konkretnie Kawa Zep
Przede wszystkich witam wszystkich! Debiutuje tu, więc proszę opinie bardziej doświadczonych i o wyrozumiałość hehe.
Otóż mam dylematy przed kupnem pierwszego motoru, z góry uprzedzam, że nie chodzą mi po głowie jakieś przecinaki. Co prawda docelowo przyszłośc wiąże z czymś pokroju Fazera 1000
Jeździłem trochę 50tkami kumpli (w dzieciństwie oczywiście), ale je pomijam
Troszkę MZki 250, najwięcej kilosów na kursie na prawko zrobiłem Suzuki GSX 400. Śmigałem też Banditem 400, bo taki moto chciałem na początku kupić, ale, że mam prawie 190 cm to odpuściłem
Szukam jakiegoś ładnego nakeda tak do 6000 zł, pojemność 400-600 cm najlepiej rzędowe 4. Myślałem o Yamaszce XJ 600 N, taka z 94r, ale nie znalazłem satysfakcjonującej, aktualnej oferty. Zastanawiam się nad Suzuki VX 800, ale to chyba za dużo sprzęt tak na początek? Ale niedawno natknąłem się na Kawasaki Zephyr 550
No się zakochałem
Oto on: http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=105880662
Co myslicie o tym wszystkim? Może ktoś podrzuci jakieś konkretne oferty on-line, albo chociaż sugestie dotyczące innych sprzętów? Ale najbardziej zależy mi na porównaniu XJ i Zephyra. Z góry wielkie dzięki, pozdrawiam![/i]
Otóż mam dylematy przed kupnem pierwszego motoru, z góry uprzedzam, że nie chodzą mi po głowie jakieś przecinaki. Co prawda docelowo przyszłośc wiąże z czymś pokroju Fazera 1000

Co myslicie o tym wszystkim? Może ktoś podrzuci jakieś konkretne oferty on-line, albo chociaż sugestie dotyczące innych sprzętów? Ale najbardziej zależy mi na porównaniu XJ i Zephyra. Z góry wielkie dzięki, pozdrawiam![/i]
- ogi
- Świeżak
popatrz troszku wyzej jest temat "Co na pierwszy motor" lub wysil sie i poszukaj a nie pisze juz 100-tny taki sam post...
Chcesz zarobić trochę kasy ??? Koniecznie wejdź! Sprawdzone! >>KLIKNIJ<< http://cash2007.xt.pl (otwórz link)
-
RazieL - Świeżak
Tak się składa, że się wysilałem i przeczytałem wiele takich rzeczy... Niestety wiekszośc wygląda tak, że ktoś początkujący chce kupić jakiegoś przecinaka, min. 600 GSXR, R6 albo i lepiej, a inni wybijają mu to z głowy sugerując GSa
Ja się pytam o konkretne sprzęty, które demonami mocy raczej nie są i opinie ich użytkowników, a nie teorie. O Zephyrze 550 jest mało opini w necie
GS wydaje mi się za mały, tak gabarytowo i za bardzo mi się nie podoba. Dlatego każda coś wnosząca wypowiedź jest dla mnie bardzo cenna 

- ogi
- Świeżak
no to trzeba było napisac to w tamtym temacie skoro ma yc to twój pierwszy moto a nie zakładac nowy...
Chcesz zarobić trochę kasy ??? Koniecznie wejdź! Sprawdzone! >>KLIKNIJ<< http://cash2007.xt.pl (otwórz link)
-
RazieL - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości