[Aktualności] Mulholland Drive - tu się nauczysz...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Mulholland Drive - tu się nauczysz...
Dyskusja na temat: Mulholland Drive - tu się nauczysz redukować biegi
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Mulholland Drive - tu się nauczysz redukować biegi
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Mulholland Drive - tu się nauczysz redukować biegi
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
opis filmiku troche mija sie z prawda. widac ze kolo nie redukowal biegow tylko wcisnal tylny hebel jak juz zobaczyl ze leci na barierke. widac ze lewa noge ma w powietrzu wiec redukcji zrobic nie mogl. podstawowy blad niedoswiadczonego zawodnika
<br><hr>sajmon
<br><hr>sajmon
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bzdury opowiadasz synu. Jakby wcisnal hebel, to koloby sie zablokowalo i pociagnal by kapcia z dymem. A tutaj widac, ze zdrdukowal i kolo zaczelo podskakiwac.<br><hr>JanekKomentatorzy napisał(a):opis filmiku troche mija sie z prawda. widac ze kolo nie redukowal biegow tylko wcisnal tylny hebel jak juz zobaczyl ze leci na barierke. widac ze lewa noge ma w powietrzu wiec redukcji zrobic nie mogl. podstawowy blad niedoswiadczonego zawodnika
<br><hr>sajmon<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie jestem profesionalistą ale mi się wydaje że gdyby wcisnął sprzęgło (bo przedni hamulec stawia motocykl do pionu?) I zaczął się pochylać i zamiast redukcji odkręcił na chwilę to ładnie by wszedł w zakręt tak?l<br><hr>kzfr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no to chyba w takim razie redukowal reka bo noge mial w powietrzu...<br><hr>DeVeDeKomentatorzy napisał(a):opis filmiku troche mija sie z prawda. widac ze kolo nie redukowal biegow tylko wcisnal tylny hebel jak juz zobaczyl ze leci na barierke. widac ze lewa noge ma w powietrzu wiec redukcji zrobic nie mogl. podstawowy blad niedoswiadczonego zawodnika
<br><hr>sajmon<br>Komentatorzy napisał(a):Bzdury opowiadasz synu. Jakby wcisnal hebel, to koloby sie zablokowalo i pociagnal by kapcia z dymem. A tutaj widac, ze zdrdukowal i kolo zaczelo podskakiwac.<br><hr>Janek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja tutaj widzę nieco ważniejszy problem niż redukcja czy sam wypadek. Chodzi mi o barierkę... Gdyby ten koleś w tej pozycji wpadł na tą barierkę tak samo, ale z większą prędkością to ona by go przecięła na pół!<br><hr>Wiktor
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości