[Aktualności] Honda Gymkhana - Warszawska runda...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Honda Gymkhana - Warszawska runda...
Dyskusja na temat: Honda Gymkhana - Warszawska runda wystartowała!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda Gymkhana - Warszawska runda wystartowała!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda Gymkhana - Warszawska runda wystartowała!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Spokojnie, w tygodniu pojawi się obszerna relacja wraz z galerią zdjęć,.Komentatorzy napisał(a):a nie lepiej zdjęcie grupowe z tego roku?<br><hr>ja<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moim zdaniem, z punktu widzenia kibica - organizacyjny niewypał. Wszędzie tyle informacji o tym wydarzeniu i jego harmonogramie, ale zabrakło (nawet na stronie organizatorów) czegoś podstawowego - dokładnego adresu imprezy. Podanie, że w dniach 19-20 maja odbędzie się runda w Warszawie to zbyt mało. Przynajmniej dla mnie nie jest oczywiste, że jeśli w poprzednim roku konkurs był przy centrum M1 to w tym roku będzie w tym samym miejscu.<br><hr>TW
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na stronach organizatora było wszystko napisane!<br><hr>deejayslonioKomentatorzy napisał(a):Moim zdaniem, z punktu widzenia kibica - organizacyjny niewypał. Wszędzie tyle informacji o tym wydarzeniu i jego harmonogramie, ale zabrakło (nawet na stronie organizatorów) czegoś podstawowego - dokładnego adresu imprezy. Podanie, że w dniach 19-20 maja odbędzie się runda w Warszawie to zbyt mało. Przynajmniej dla mnie nie jest oczywiste, że jeśli w poprzednim roku konkurs był przy centrum M1 to w tym roku będzie w tym samym miejscu.<br><hr>TW<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
podaj linka - na stronie Hondy były tylko nazwy miejscowości<br><hr>TWKomentatorzy napisał(a):Moim zdaniem, z punktu widzenia kibica - organizacyjny niewypał. Wszędzie tyle informacji o tym wydarzeniu i jego harmonogramie, ale zabrakło (nawet na stronie organizatorów) czegoś podstawowego - dokładnego adresu imprezy. Podanie, że w dniach 19-20 maja odbędzie się runda w Warszawie to zbyt mało. Przynajmniej dla mnie nie jest oczywiste, że jeśli w poprzednim roku konkurs był przy centrum M1 to w tym roku będzie w tym samym miejscu.<br><hr>TW<br>Komentatorzy napisał(a):Na stronach organizatora było wszystko napisane!<br><hr>deejayslonio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości