Pomocy mój bandzior cierpi!!!! Alarm DATATOOL!!!!
• Strona 1 z 1
Pomocy mój bandzior cierpi!!!! Alarm DATATOOL!!!!
Witam, Mam ogromny problem mianowicie sciągnąłem sobie z Anglii Suzuki Bandit 650 2003 wszystko było git ale jak go przywieźli miał odpięty akumulator. No to spoko ja go naładowałem zapinam go a tu piiiiiiiiiii WTF??? Patrze alarm DataTool no i od tamtej pory gdy podepne aku jest piiiii i rozrusznik nie ma reakcji wiem wiem jest odcięty zapłon ale jak wywalić ten alarm tak żeby mi potem motor działał. I powiem jeszcze że takie funkcje jak światła klakson działają na zegarze świeći się jeszcze kontrolka oleju gdy alarm piszczy PROSZĘ O POMOC SZKODA TEGO BANDZIORA!!!!!
- sellbub11
- Świeżak
Masz pilota? Wylacz go. Jesli nie masz to idz po kablach, wszystkie beda czarne i w pewnym miejscu beda sie dolaczac do wiazki. Wszystkie beda dolotowane (w sensie polaczone do calego kabla) ale znajdziesz jeden kabelek ktory jest przeciety i do niego dochodza dwa kabelki od alarmu. Zewrzyj ten przeciety kabelek i sproboj odpalic. Powinno dzialac. A dalej to juz wiesz co robic. Jako dodatkowa wskazowke podam, ze ten kabelek bedzie ciutke grubszy i bedziesz widzial, ze kiedys byl caloscia a teraz jest rozciety i ma podlutowane dwa kabelki
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość