Zobacz wątek - Pomocy mój bandzior cierpi!!!! Alarm DATATOOL!!!!
NAS Analytics TAG

Pomocy mój bandzior cierpi!!!! Alarm DATATOOL!!!!

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Pomocy mój bandzior cierpi!!!! Alarm DATATOOL!!!!

Postprzez sellbub11 » 16/5/2012, 20:47

Witam, Mam ogromny problem mianowicie sciągnąłem sobie z Anglii Suzuki Bandit 650 2003 wszystko było git ale jak go przywieźli miał odpięty akumulator. No to spoko ja go naładowałem zapinam go a tu piiiiiiiiiii WTF??? Patrze alarm DataTool no i od tamtej pory gdy podepne aku jest piiiii i rozrusznik nie ma reakcji wiem wiem jest odcięty zapłon ale jak wywalić ten alarm tak żeby mi potem motor działał. I powiem jeszcze że takie funkcje jak światła klakson działają na zegarze świeći się jeszcze kontrolka oleju gdy alarm piszczy PROSZĘ O POMOC SZKODA TEGO BANDZIORA!!!!!
sellbub11
Świeżak

Postprzez rosiboj » 16/5/2012, 20:54

Masz pilota? Wylacz go. Jesli nie masz to idz po kablach, wszystkie beda czarne i w pewnym miejscu beda sie dolaczac do wiazki. Wszystkie beda dolotowane (w sensie polaczone do calego kabla) ale znajdziesz jeden kabelek ktory jest przeciety i do niego dochodza dwa kabelki od alarmu. Zewrzyj ten przeciety kabelek i sproboj odpalic. Powinno dzialac. A dalej to juz wiesz co robic. Jako dodatkowa wskazowke podam, ze ten kabelek bedzie ciutke grubszy i bedziesz widzial, ze kiedys byl caloscia a teraz jest rozciety i ma podlutowane dwa kabelki
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
rosiboj
Moderator

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê