Przy sprowadzeniu moto tłumaczyć Brief i dowód czy nie ?
• Strona 1 z 1
Przy sprowadzeniu moto tłumaczyć Brief i dowód czy nie ?
Witam!
Tak jak w temacie . Mam sprowadzone moto , mam Niemiecki Brief , a także mam dowód rejestracyjny od motoru , a także tablice rejestracyjne . Czy Muszę tłumaczyć i to i to czy Wystarczy jedno z nich ? Powiem szczerze , że dowód jest mniejszy i mniej znaków , więc byłoby pewnie dla Mnie taniej przetłumaczyć dowód , ale jak to wygląda ?
Pozdrawiam
Sebo
Tak jak w temacie . Mam sprowadzone moto , mam Niemiecki Brief , a także mam dowód rejestracyjny od motoru , a także tablice rejestracyjne . Czy Muszę tłumaczyć i to i to czy Wystarczy jedno z nich ? Powiem szczerze , że dowód jest mniejszy i mniej znaków , więc byłoby pewnie dla Mnie taniej przetłumaczyć dowód , ale jak to wygląda ?
Pozdrawiam
Sebo
- sebo_runner
- Świeżak
- sebo_runner
- Świeżak
jak dasz w wk jakis dokument nieprzetłumaczony to ci nie zarejestruja tylko beda kazac najpierw przetlumaczyc tak kiedys mialem z autem, nie pamietam co to byl za papier ale jak sie okazalo byl nawet nie potrzebny do rejestracji bo na drugi dzien zrobilem drugie podejscie bez tego kwitka i zarejestrowali
-
sonycbr77 - Bywalec
sebo_runner napisał(a):Kurcze , ale np. sprowadzając samochód to wystarcza sam Brief .. ?
Nie wystarcza. Tzw. Briefy są dwa - mały i duży, czyli dowód rejestracyjny i karta pojazdu. Przetłumaczone musisz mieć oba i kropka.
Ale o co Ty właściwie płaczesz? O 20 zł za stronę dokumentu do tłumaczenia?
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
No akurat u Mnie w mieście jest 1 tłumacz tego języka i bierze dość sporo ... No dobra dzięki
Do zamknięcia

Do zamknięcia
- sebo_runner
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość