[Aktualności] Otwarcie sezonu w Częstochowie -...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Otwarcie sezonu w Częstochowie -...
Dyskusja na temat: Otwarcie sezonu w Częstochowie - prezydent przesyła podziękowania
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Otwarcie sezonu w Częstochowie - prezydent przesyła podziękowania
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Otwarcie sezonu w Częstochowie - prezydent przesyła podziękowania
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja już dawno wyleczyłem się z tego typu imprez. Jedynym plusem jest możliwość spotkania znajomych, a można to zorganizować w bardziej kameralny sposób we własnym zakresie
<br><hr>songoku

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja już dawno wyleczyłem się z tego typu imprez. Jedynym plusem jest możliwość spotkania znajomych, a można to zorganizować w bardziej kameralny sposób we własnym zakresie
<br><hr>songoku

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No i jak tam było bo miałem się wybrać ale zrezygnowałem z powodu pogody??<br><hr>Yzf R6Komentatorzy napisał(a):A ja byłem na tym baaaaaaaaardzo "fajnym" otwarciu na Bemowie<br><hr>Piotr<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mokro... bilet,moim zdaniem byl troche za drogi(25zl),cala sytuacje ratowal striptiz:) jesli chodzi o wrazenia to moglo byc wiecej atrakcji(moja opinia)<br><hr>lukaszKomentatorzy napisał(a):A ja byłem na tym baaaaaaaaardzo "fajnym" otwarciu na Bemowie<br><hr>Piotr<br>Komentatorzy napisał(a):No i jak tam było bo miałem się wybrać ale zrezygnowałem z powodu pogody??<br><hr>Yzf R6<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Myślę ze taki portal jak scigacz.pl nie powinien publikować takich treści: "Część motocyklistów skupiła się na religijnym aspekcie wydarzenia i udała się do Gietrzwałdu, część natomiast chcąc spotkać się ze znajomymi udała się do Częstochowy.". Mnie takie stwierdzenie mocno uraziło Jasna Góra to dla mnie bardzo wazne miejsce i uważam ze klutnia pomiędzy jednym organizatorem a "władzami" nie powinna dzielić motocyklistów na wierzących z Gietrzwałdu i tych "niewierzących" z Częstochowy w całym tym sporze zapominamy niestety ze zlot Gwieździsty nie jest zasługą jednej obraza onej osoby ale wielu wielu ludzi, miedzy innymi członków Gremium Częstochowa. I to właśnie tych zapomnianych, którzy jednak zostali i pragną kontynuować tradycje bez względu na kaprysy jednostki takie komentarze smucą zapewne najbardziej. Sam byłem w Częstochowie i za rok tez pojadę! I nie dajmy się zwariować! Nie dzielmy naszej silnie zsolidaryzowanej rodziny motomaniaków na lepszych i gorszych;)
PS
ścigacz stracił nieco w moich oczach.<br><hr>SaPPer
PS
ścigacz stracił nieco w moich oczach.<br><hr>SaPPer
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moim zdaniem było do **** główną atrakcją były gołe cycki a nie motocykle moim zdaniem ŻENADA<br><hr>Mister EŚKomentatorzy napisał(a):A ja byłem na tym baaaaaaaaardzo "fajnym" otwarciu na Bemowie<br><hr>Piotr<br>Komentatorzy napisał(a):No i jak tam było bo miałem się wybrać ale zrezygnowałem z powodu pogody??<br><hr>Yzf R6<br>Komentatorzy napisał(a):Mokro... bilet,moim zdaniem byl troche za drogi(25zl),cala sytuacje ratowal striptiz:) jesli chodzi o wrazenia to moglo byc wiecej atrakcji(moja opinia)<br><hr>lukasz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czyli jak ktoś był w Gietrzwałdzie to jest oszołomem? Dzięki...<br><hr>FZS600Komentatorzy napisał(a):masakra ze tylu motocyklistow to religijne oszolomy <br><hr>adam<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co do warszawskiej ,,parady" jak dla mnie była to totalna komedia. Fatalna organizacja samego przejazdu, policja nie zamykała ulic na czas czego efektem było więcej stania niż jechania w owej paradzie. Moim skormnym zdaniem lepiej jechać do Częstochowy, to miejsce ma klimat i organizacja sto razy lepsza<br><hr>Misiek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I co z tego wynika?<br><hr>JędrekKomentatorzy napisał(a):A najliczniej przybyli posiadacze marki: KYMCO!!!!!<br><hr>wujek samo zło<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości