"Naklejki MOCY" napisy na motocyklach, kurtkach, t
• Strona 1 z 1
a ja rozprowadzam podwójnie wzmocnione zębatki mocy, razem z naklejką mocy która jest montowana w najnowszy technologicznie sposób. Potem to wyżarzam u mojej babci w piecu. Hartowanie żeby było szybkie przebiega w trybie ekspresowym na podwórku w szalecie. Trzeba tylko pamiętać żeby mocno ciągnąć za sznurek aby dużo wody szło. Wogle kibel to jest dobre miejsce bo od razu odpuszczanie głębokie przy tym robie. wszelkie niedociagłości wyrównuję moją szlifiereczką z zestawu małego mechanika. Właśnie myśle o wejściu na rynek europejski przez allegro. Kolory naklejek mocy są różne w zależności od pożądanego rezultatu, zielona jest to brzmienie kawasaki zx6 , czerwona to brzmienie fireblade 900, niebieska daje gratisowe 50%koni, żółta poprawia charakterystyke ogólną silnika i znikają problemy z odpalaniem. właśnie pracujemy nad nalepką czarna, szatańską będzie to unikatowy dźwięk ducatii 996, więcej koni i od razu taki motor nie będzie trzeba tankować.
A więc komu zEMbatke mocy ultra wzmocnioną ?
A więc komu zEMbatke mocy ultra wzmocnioną ?
- Załączniki
-
- zembatka.jpg (13.77 KiB) PrzeglÄ…dane 5230 razy
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Ja kiedys mialem naklejke z kosiarki...
Zeby nigdzie nie wkladac paluchow,niebezpieczenstwo itd.
Nie pamietam dokladnie... ale naklejona na baku plastika wszystko co tam bylo napisane mialo sens
Smieszna byla.
Zeby nigdzie nie wkladac paluchow,niebezpieczenstwo itd.
Nie pamietam dokladnie... ale naklejona na baku plastika wszystko co tam bylo napisane mialo sens

Smieszna byla.
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Wszystko cienko
Jam iałem tablice rejestracyjną mocy
Jak ją zakładałem to moto od razu szybciej jeździło, ponieważ tablica była od ciągnika i znalazłem ją w rowie i z nią nie bałem się żadnego fotoradaru ani policji
Dont Try This At Home
:D:D:D:D

Dont Try This At Home

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Wasze tablice to są pikuś ja podchodzę do swojej i mówię kłapouchemu ile mocy ma dołożyć i tyle jest, to są tablice 21 wieku.
- Załączniki
-
- a.JPG (51.03 KiB) PrzeglÄ…dane 5161 razy
eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
orlik1981 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości