Zobacz wÄ…tek - "Naklejki MOCY" napisy na motocyklach, kurtkach, t
NAS Analytics TAG

"Naklejki MOCY" napisy na motocyklach, kurtkach, t

O wszystkim
_________

Postprzez Beavis » 18/5/2007, 21:31

Troszkę kojaży mi się to z kolesiami, którzy na 20letnie Kadetty nakleją naklejki "Nike" "Pjonier" itp. itd. (bo ponoć mocy dodają) :twisted: :twisted: :twisted:
Beavis
Moderator

Postprzez mar111cin » 18/5/2007, 21:48

a ja rozprowadzam podwójnie wzmocnione zębatki mocy, razem z naklejką mocy która jest montowana w najnowszy technologicznie sposób. Potem to wyżarzam u mojej babci w piecu. Hartowanie żeby było szybkie przebiega w trybie ekspresowym na podwórku w szalecie. Trzeba tylko pamiętać żeby mocno ciągnąć za sznurek aby dużo wody szło. Wogle kibel to jest dobre miejsce bo od razu odpuszczanie głębokie przy tym robie. wszelkie niedociagłości wyrównuję moją szlifiereczką z zestawu małego mechanika. Właśnie myśle o wejściu na rynek europejski przez allegro. Kolory naklejek mocy są różne w zależności od pożądanego rezultatu, zielona jest to brzmienie kawasaki zx6 , czerwona to brzmienie fireblade 900, niebieska daje gratisowe 50%koni, żółta poprawia charakterystyke ogólną silnika i znikają problemy z odpalaniem. właśnie pracujemy nad nalepką czarna, szatańską będzie to unikatowy dźwięk ducatii 996, więcej koni i od razu taki motor nie będzie trzeba tankować.

A więc komu zEMbatke mocy ultra wzmocnioną ?
Załączniki
zembatka.jpg
zembatka.jpg (13.77 KiB) PrzeglÄ…dane 5230 razy
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez polsky » 18/5/2007, 21:54

Ja kiedys mialem naklejke z kosiarki...
Zeby nigdzie nie wkladac paluchow,niebezpieczenstwo itd.
Nie pamietam dokladnie... ale naklejona na baku plastika wszystko co tam bylo napisane mialo sens :)
Smieszna byla.
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
polsky
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Thrillco » 19/5/2007, 04:53

Wszystko cienko :D Jam iałem tablice rejestracyjną mocy :D Jak ją zakładałem to moto od razu szybciej jeździło, ponieważ tablica była od ciągnika i znalazłem ją w rowie i z nią nie bałem się żadnego fotoradaru ani policji :D

Dont Try This At Home :D:D:D:D:D
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez orlik1981 » 19/5/2007, 09:49

Wasze tablice to są pikuś ja podchodzę do swojej i mówię kłapouchemu ile mocy ma dołożyć i tyle jest, to są tablice 21 wieku.
Załączniki
a.JPG
a.JPG (51.03 KiB) PrzeglÄ…dane 5161 razy
eagle
GSX-R 600 K6
orlik1981
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości

na górê