Zobacz wątek - Kurtka i jeansy. Tekstylna czy skóra?
NAS Analytics TAG

Kurtka i jeansy. Tekstylna czy skóra?

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Postprzez bryk77 » 8/4/2012, 03:54

wysoczanin napisał(a):ok! byłem przymierzyłem i się załamałem;/ mniejszy lepiej leży, ale w ogóle nie mogę w nim zgiąć nóg by je położyć na podnóżkach. z większym rozmiarem już jest lepiej, ale uwiera też trochę w kolano. tak jakby te ochraniacze były źle umiejscowione(tzn. spodnie za krótkie).

miał ktoś takie problemy? może wymiana na kombi bez tych pseudo tytanowych wstawek wyjdzie lepiej?
bryk77 Ty też mówiłeś że jesteś wysoki.

wesołego jaja!

Czyli stało się tak jak wcześniej wywróżyłem - kombi jest za krótkie.

Te ochraniacze kolan w spodniach mogą mieć takie wypustki, które się zawijają przy zakładaniu. To cholerstwo strasznie uwiera jeśli się tego nie wyprostuje. Ja tak mam w swoich spodniach, ale innej firmy. Mimo wszystko pomacaj palcami ochraniacze przed założeniem. Może masz to samo.

Mam 187 cm wzrostu. Spodnie i kurtkę kupiłem oddzielnie - kurtka XL, spodnie L. Inaczej się nie dało. Kombi było dla mnie mało-praktyczne więc wybrałem coś bardziej uniwersalnego.
bryk77
Stały bywalec

Postprzez wysoczanin » 8/4/2012, 13:26

Wziąłem dobre spodnie a kurtkę trochę luźną. Nie chciałem już kręcić bo sprzedawca i tak wykazał się niezwykłą wyrozumiałością;) W końcu to tylko jeden sezon;)

pozdro i dzięki za info;)
wysoczanin
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości

na górê